Home ΚΥΠΡΟΣ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά των μικρών Εθνικών ομάδων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά των μικρών Εθνικών ομάδων

Ethnikiu15


Με πρωτιές των Εθνικών ομάδων της Κύπρου U14 και U15 ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωση η ΚΟΠ σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ. Στους αγώνες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δύο για κάθε Εθνική και τα πήγαν περίφημα, ενώ απεκόμισαν εμπειρίες για το μέλλον.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΚΟΠ:

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία το τουρνουά (U-14 & U-15) που διοργάνωσε η ΚΟΠ με την υποστήριξη της UEFA στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας. Για μια βδομάδα η μεγάλη παιδική γιορτή του ποδοσφαίρου πρόσφερε όμορφες στιγμές σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες και οι φιλοξενούμενοι μας φεύγουν από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι νεαροί διεθνείς μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες και προχωρούν με περισσότερα εφόδια στην προσπάθεια για ανέλιξη της καριέρας τους.

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση του τουρνουά εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της UEFA που έχουν την ευθύνη της ανάπτυξης των μικρών ηλικιών και μέσα από ειδικούς σχεδιασμούς υποστηρίζουν τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά.

Συνολικά στο τουρνουά έγιναν εννέα αγώνες και σημειώθηκαν 36 τέρματα. Η Κύπρος έδωσε πέντε αγώνες και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στο τουρνουά U-14 εκτός από την Κύπρο έλαβαν μέρος η Γεωργία και η Αρμενία και ο απολογισμός κατέγραψε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κύπρος 3-0 Γεωργία
Γεωργία 6-2 Αρμενία
Κύπρος 3-1 Αρμενία

Στο τουρνουά U-15 συμμετείχαν τέσσερις ομάδες και οι νεαροί διεθνείς μας σε τρεις αγώνες πέτυχαν ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-2. Ένας αγώνας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο μοναδικός του τουρνουά και για τις δύο ηλικίες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Κύπρος 3-2 Σκόπια
Αρμενία 1-0 Γεωργία
Σκόπια 1-1 Γεωργία (5-4 πέναλτι)
Κύπρος 8-0 Αρμενία
Αρμενία 1-2 Σκόπια
Κύπρος 2-0 Γεωργία