Home ΚΥΠΡΟΣ Ραντεβού με τους διαβόλους για Χάρη, Γιόγιο και Κωνσταντίνο

Ραντεβού με τους διαβόλους για Χάρη, Γιόγιο και Κωνσταντίνο

ethniki (3)


Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση αναμένεται να βρεθεί σήμερα η Εθνική Κύπρου, στις τάξεις της οποίας βρίσκονται τρεις δικοί μας παίκτες, οι Κυριάκου, Οικονομίδης και Παναγή. Η Κύπρος φιλοξενείται στις 21:45 στο King Baudouin Stadium από την φιλόδοξη ομάδα του Βελγίου, που θα παραταχθεί με όλα τα όπλα της πλην των Λουκακού και Ντεφούρ. Πρόκειται προφανώς για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως έχουν μεγάλα κίνητρα όλοι οι παίκτες.

Η Κύπρος πάντως έχει ήδη πετύχει ένα μεγάλο διπλό στον όμιλο, όταν κέρδισε τη Βοσνία με ένα εκπληκτικό Χριστοφή στη σύνθεση της. Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ένα βαθμό περισσότερο από το μεγάλο αντίπαλο του, κάτι όμως που δίνει επιπλέον λόγους στους Βέλγους να θέλουν να μας κερδίσουν. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με κυριότερο εκείνο του Χριστοφή. Η ομάδα που πήρε μαζί του είναι αρκετά νεανική, με μπόλικο ταλέντο όμως και κίνητρα.

Όσον αφορά τους δικούς μας παίκτες τώρα, δεδομένος για την εντεκάδα και τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Χάρης Κυριάκου. Ο Κωνσταντίνος Παναγή μάλλον θα μείνει στο πάγκο για να παίξει ο πιο έμπειρος (και πολύ λιγότερο ταλαντούχος, αλλά δεν είμαστε προπονητές) Κίσσας. Τέλος ο Γιώργος Οικονομίδης, μαζί με τους Λαμπάν, Μάριο Νικολάου και Λαΐφη διεκδικούν 2 θέσεις στον άξονα τη στιγμή που σίγουρος για τα χαφ είναι ο Μακρίδης.  Η πιθανότερη εντεκάδα είναι Κίσσας, Κυριάκου, Μερκής, Χαραλάμπους, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Λαΐφης, Μακρίδης, Σωτηρίου, Μακρής και Μυτίδης.

Για τους Βέλγους τερματοφύλακας ο Thibaut Courtois. Αμυντικοί οι Alderweireld, Kompany, Lombaerts, Vertonghen. Στη μεσαία γραμμή οι  Witsel, Fellaini, Chadli, Nainggolan. Στα φτερά  αριστερά ο Hazard και ο De Bruyne δεξιά. Στην επίθεση ο  Benteke.