Home ΚΥΠΡΟΣ Μπαίνει χειρουργείο ο Μερκής – Έξι μήνες εκτός ο Μουρίγιο

Μπαίνει χειρουργείο ο Μερκής – Έξι μήνες εκτός ο Μουρίγιο

pod-apollon10


Προβλήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχουν ήδη Απόλλωνας και ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού θα στερηθεί περίπου τρεις μήνες τον αρχηγό της, Γιώργκο Μερκή, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Από την άλλη, στην ΑΕΚ είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού ο Άντερ Μουρίγιο θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ander Murillo διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστί συνδέσμου. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου στους έξι μήνες. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή και ταχεία ανάρρωση».

Το ενημερωτικό δελτίο του Απόλλωνα για το Μερκή: «Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Μερκής ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, με το χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στους τρεις μήνες. Παρότι ο αρχηγός μας αντιμετώπιζε εδώ και μήνες το συγκεκριμένο πρόβλημα εντούτοις ο ίδιος υπερέβαλε εαυτό, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κατέβαλε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα ήταν να επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα, με την χειρουργική επέμβαση να αποτελεί την μοναδική λύση για να αποθεραπευτεί το ταλαιπωρημένο του γόνατο. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί πότε και που θα πραγματοποιήσει ο διεθνής αμυντικός την χειρουργική επέμβαση».