Home ΚΥΠΡΟΣ O Εθνικός απαντάει στις κατηγορίες!

O Εθνικός απαντάει στις κατηγορίες!

pod-omo-axna-b67


Ο Εθνικός διαψεύδει τα όσα δημοσιεύθηκαν χθες στο Sigmalive. Οι πληροφορίες ήθελαν δύο παίκτες της ομάδας της Άχνας να μην έχουνε λεφτά ούτε για φαγητό. Σήμερα ο Εθνικός απάντησε με την πιο κάτω επιστολή:

«Έκπληξη αλλά και λύπη προκαλεί στο σωματείο μας το χτεσινό δημοσίευμα του Sigma Live για τα περί δήθεν “εγκλωβισμού” των ποδοσφαιριστών μας στην Κύπρο.

Ουδέποτε φανταστήκαμε ότι ο συγκεκριμένος μάνατζερ θα έφτανε στο σημείο να διαδίδει τέτοια ασύστολα ψεύδη νομίζοντας ότι με αυτό το τρόπο θα καταφέρει να αποδεσμεύσει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές από τα καθόλα νομότυπα συμβόλαια με τα οποία δεσμεύονται να συνεχίσουν και για την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας.

Λύπη όμως μας προκαλεί το γεγονός ότι αθλητικογράφοι του Sigma Live, κατά παράβαση οποιασδήποτε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δημοσιεύουν τέτοιες σοβαρές κατηγορίες ελαφρά τη καρδία, χωρίς να μπουν στον κόπο να ακούσουν τουλάχιστο και την άλλη πλευρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το σωματείο μας γίνεται στόχος των μέσων ενημέρωσης του Συγκροτήματος Δίας, και εμείς επιφυλάσσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας για την προάσπιση των συμφερόντων του σωματείου μας.

Ο Εθνικός Άχνας δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες σε κανένα ποδοσφαιριστή πέραν των προνοιών των συμβολαίων τους. Όσο αφορά τα περί εγκλωβισμού και αεροπορικών εισιτηρίων, θα έπρεπε να γνωρίζουν οι αγαπητοί αθλητικογράφοι ότι σχεδόν κατά κανόνα όλα τα ποδοσφαιρικά συμβόλαια στην Κύπρο λήγουν την 30η Μαΐου. Αν θεωρούν ότι εμείς οφείλουμε να πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές μας ενώ αυτοί βρίσκονται σε διακοπές εκτός Κύπρου, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τους λόγους για τους οποίους διατηρούν αυτή την θέση. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πάντως για την περίοδο 2014-2015, έγινε χτες 29/05/2015 και ώρα 17.00. Όσοι ποδοσφαιριστές μας πάντως ζήτησαν να αποδεσμευτούν νωρίτερα από ότι προνοούν τα συμβόλαια τους, σε κανένα δεν αρνηθήκαμε. Οι Belfort και Ibson ουδέποτε ζήτησαν κάτι τέτοιο.

Αν οποιανδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο ρόστερ της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, ας κοπιάσουν να το συζητήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την πρόταση τους».