Home TOP NEWS  Συστήνει ηρεμία ο Κουτσοκούμνης

 Συστήνει ηρεμία ο Κουτσοκούμνης

koutsokou


Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σχολίασε τα όσα ακούστηκαν μετά την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης και παρουσίασε πιο όμορφα τα πράγματα όπως συνηθίζει.

«Δεν επιλύονται τα όποια προβλήματα με αυτό τον τρόπο και τις αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να ολοκληρώσουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια απάντησε και σε ανακοίνωση πολιτικού κόμματος.

Όσον αφορά τις διαιτησίες και το παρασκήνιο, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, έδωσε τη δική του απάντηση και με νόημα τόνισε: «Δεν ζω σε μία άλλη χώρα και οι παρατηρήσεις μου δεν είναι διαφορετικές από τις παρατηρήσεις κάποιου που έχει γνώση για τα διαιτητικά. Απορρίπτω όμως οτιδήποτε αφορά παρασκήνιο, διαπλοκές και τέτοια που έχουν εκτοξευθεί και αφορούν την ΚΟΠ. Η αστυνομία έχει διερευνήσει την ΚΟΠ και μέχρι σήμερα ουδέν μεμπτό. Οπότε οποιοσδήποτε έχει στοιχεία είναι καλό να τα προσκομίσει στην αστυνομία».

«Δεν μπορεί να σταματήσει η κοινωνική ζωή κάποιου μια μέρα πριν τον αγώνα», σχολίασε για το ότι πήγε για καφέ με τους Πετρίδη και Αβέρωφ!

video: Sigmalive Sports