Home ΚΥΠΡΟΣ Με Δερμιτζάκη στον πάγκο οι «φτεροπόδαροι»

Με Δερμιτζάκη στον πάγκο οι «φτεροπόδαροι»

dermitzakis1


Με τον Έλληνα προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη θα πορευτεί ο Ερμής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ανακοίνωση της ομάδας από την Αραδίππου:

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την σύναξη συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Παύλο Δερμιτζάκη για 1+1 χρόνια. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ανέφερε τα ακόλουθα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον Ερμή γιατί ήρθα σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους κάτι το οποίο συμβαδίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους τους οποίους έχω. Αισθάνομαι όμορφα που βρίσκομαι στην Κύπρο γιατί είναι ένα μέρος πάρα πολύ οικείο για τους Έλληνες.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ερμής είναι μια ομάδα που συμμετέχει στα play off με ευρωπαίκή συμμετοχή κατακτώντας μάλιστα και ένα σούπερ cup.Αυτό δείχνει μια ομάδα που μπορεί να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Στις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο δεν ήθελα πολλή σκέψη να υπογράψω,αφού διαπίστωσα ότι οι στόχοι και φιλοδοξίες μας συμβαδίζουν με τα θέλω μου.Είδα ένα άνθρωπο παθιασμένο με την ομάδα του,ένα άνθρωπο μαχητή,γεννημένο νικητή!

Ευχαριστώ την διοίκηση, τον τιμ μάνατζερ, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι μέσα από σκληρή δουλειά θα φτιάξουμε κάτι πολύ καλό».

Καλώς ορίζουμε τον κύριο Παύλο Δερμιτζάκη στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

vasilioy

Αρκετούς Κύπριους νεαρούς θα έχει στο ρόστερ του φέτος ο Ερμής. Οι τελευταίες, χρονικά, προσθήκες της ομάδας:

Ανακοίνωση για Αχιλλέα Βασιλείου:
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον 24χρονο Αχιλλέα Βασιλείου μετά από επιθυμία του νέου μας προπονητή κύριου Δερμιτζάκη για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο κόουτς μας εντυπωσιάστηκε από τα σωματικά προσόντα και τις ποδοσφαιρικές αρετές του Αχιλλέα και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του.Σε σύντομες δηλώσεις του ανάφερε ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απέκτησε τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους ο Ερμής:
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον αριστερό ακραίο μπακ Ανδρέα Θεμιστοκλέους για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο Ανδρέας αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας και προέρχεται από τις ακαδημίες του Αποελ. Ευχόμαστε στον Ανδρέα υγεία και πολλές επιτυχίες.

Πήρε και τον Παναγιώτη Φραγκέσκου στην Αραδίππου:
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον ακραίο μπακ Παναγιώτη Φραγκέσκου για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Καλωσορίζουμε το Παναγιώτη στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας,του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.