
Φιλικούς αγώνες είχαμε το Σαββατοκύριακο, με την ΕΝΠ και τον Άρη να κερδίζουν τη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας αντίστοιχα.
Με 3-1 κέρδισε η ΕΝΠ τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί στο σκορ, με τον ‘Αλκη Χριστοφή να σκοράρει, όμως η ΕΝΠ έφερε το παιχνίδι στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με το Φλάβιο. Στην επανάληψη, με γκολ των Μπούντιμιρ και Μαχάττου, η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε τη φιλική νίκη με 3-1.
Στο Δαδάκι, ο Εθνικος υποδέχτηκε τον Άρη. Η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με 1-0, με το γκολ να πετυχαίνει ο Παστελλής.
Άρης και Νέα Σαλαμίνα θα δώσουν φιλικό μεταξύ τους την Τετάρτη.
![Εθνική Κ16-Β. Μακεδονία: Το σόου του Σκέντερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με χατ-τρικ! [Στιγμιότυπα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/1765351766-238x178.jpg)











