Home ΚΥΠΡΟΣ Μάριος Παναγή: «Κάποιοι ακόμα κοιμούνται»

Μάριος Παναγή: «Κάποιοι ακόμα κοιμούνται»

Panagi (1)


Άμεση αντίδραση από το Μάριο Παναγή, που ορίστηκε στην κατηγορία των αργών διαιτητών. Ο Κύπριος ρεφ ανακοίνωσε την επιστροφή του στο νησί, όπως και την αντίδραση του σε αυτή την κατηγορία. Ο Παναγή μιλώντας στο super sport fm ανάφερε πως ο νονός της διαιτησίας συνεχίζει να κάνει ότι θέλει στο ποδόσφαιρο μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αυτοί που αποφάσισαν να με ορίσουν στην κατηγορία των αργών διαιτητών, να είναι έτοιμοι με την επιστροφή μου στην Κύπρο, να δεχτούν την αντίδραση μου αφού το έχουν παρακάνει. Είδα και ποιους έχουν ανεβάσει στην A’ κατηγορία και σας λέω ξεκάθαρα ότι κάποιοι ακόμα κοιμούνται. Ας ξυπνήσουν κάποια στιγμή οι ομάδες εκείνες που φωνάζουν κατόπιν εορτής. Τις αξιολογήσεις εξακολουθεί να τις κάνει ο μόνιμος νονός της διαιτησίας που λένε ότι αποσύρθηκε και τάχα ανέλαβε την ευθύνη ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Μέσω των δικών του προσώπων στην επιτροπή διαιτησίας ο νονός αυτός εξακολουθεί να κάνει κουμάντο. Μπορώ να σας πω επίσης, ότι ο ένας από τους δύο διαιτητές που ανέβηκαν κατηγορία, είναι άτομο συγγενικό με πολιτικό πρόσωπο το οποίο έχει τις σχέσεις του με το νονό της διαιτησίας που εξακολουθεί να επηρεάζει το σύστημα.

Θέλω επίσης να σας πω, ότι αν οι ομάδες μας προτιμούν τη σιωπή και την ανοχή, τότε είναι από το κεφάλι τους ότι πάθουν».