Home ΚΥΠΡΟΣ Πρωταθλήματα Grassroots σε όλες τις πόλεις

Πρωταθλήματα Grassroots σε όλες τις πόλεις

GrassrootsSemiFinal2003 (50)


Η ΚΟΠ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι στα πλαίσια των Παγκύπριων Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots που διοργανώνει κάθε χρόνο, θα προχωρήσει για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 στην διεξαγωγή αγώνων για όλες τις ηλικίες σε όλες τις Επαρχίες με Α’ και Β’ όμιλο.

Στο Β’ όμιλο οι ομάδες θα μπορούν να δηλώνουν τις ομάδες τους αυτές που δεν επιθυμούν να αγωνίζονται στα ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα Grassroots της Ομοσπονδίας (Α’ όμιλος) και θα συμμετέχουν σε αυτά χωρίς να υπάρχουν βαθμολογίες ούτε και θα μετρούν τα αποτελέσματα των αγώνων τους (Β’ όμιλος).

Το πιο πάνω σύστημα διεξαγωγής διοργανώθηκε σε δοκιμαστική φάση, την περίοδο 2014 – 2015 στην επαρχία Λάρνακας με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και η ΚΟΠ θα προχωρήσει σε παρόμοια Πρωταθλήματα και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Και στην Πάφο
Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των Παγκύπριων Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots που διοργανώνει, θα προχωρήσει για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 στην διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Grassroots όλων των ηλικιών και στην Επαρχία Πάφου.

Παρακαλούνται όλες οι ομάδες της Επαρχίας Πάφου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στο τηλέφωνο 22 352341,κ. Χάρη Κυρίλλου, Διευθυντή Πρωταθλημάτων Μικρών Κατηγοριών ΚΟΠ για περισσότερες πληροφορίες.

Στην περίοδο 2014-15, η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετείχε στα Πρωταθλήματα με 14 ομάδες, δύο εξ αυτών κατέκτησαν την (Παγκύπρια) πρωτιά στην ηλικία τους. Έξι από Λευκωσία, πέντε από Λεμεσό και τρεις στη Λάρνακα ήταν οι πράσινες ομάδες στη χρονιά που πέρασε. Αυτές της Λάρνακας συμμετείχαν στο Β’ όμιλο και τα πήγαν πολύ καλά. Στην ερχόμενη χρονιά είμαστε σίγουρη πως θα τα πάνε καλά όλες οι ομάδες μας, που παρουσιάζουν βελτίωση. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλα τα κλιμάκια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονται κοντά και βοηθούν στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.