
Δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα για την ΑΕΚ η οποία συνεχίζει χωρίς απώλειες, φτάνοντας στους έξι βαθμούς.
Σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο ενώ να θυμίσουμε πως στην πρώτη αγωνιστική είχε νικήσει με 2-0 εκτός έδρας την Πάφο.
Ο Λαρένα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό για να πετύχει το 2-0 ο Νέστορας Μυτίδης στο18′ Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νικόλας Εγγλέζου στο 56ο λεπτό με πέναλτι.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Δόξα στο Πρωτάθλημα αφού στην πρεμιέρα είχε πάρει ισοπαλία 2-2 από τον Εθνικό στο Δασάκι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αβραάμ Τσούκκας.
CFA / video: Sigmalive Sports / Cytavision
![Εθνική Κ16-Β. Μακεδονία: Το σόου του Σκέντερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με χατ-τρικ! [Στιγμιότυπα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/1765351766-238x178.jpg)











