Home ΚΥΠΡΟΣ Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους Εδικούς Ολυμπιακούς Κύπρου

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους Εδικούς Ολυμπιακούς Κύπρου

eidikoiolympiakoi


Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζοντας και τα αισθήματα του αθλητικού κόσμου τόπου μας, θερμά υποδέχεται και συγχαίρει την Κυπριακή αποστολή για τη θριαμβευτική της παρουσία στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, Λος Άντζελες 2015.

Η συγκομιδή 13 χρυσών, 16 αργυρών και 12 χάλκινων μεταλλίων, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Νικητές της Ζωής διακρίνονται και στους αγωνιστικούς στίβους, πράγμα που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια.

Συγχαίρουμε από καρδιάς τους συντελεστές αυτής της μεγάλης διεθνούς επιτυχίας: Τους Διοικητικούς, τους προπονητές, τους εθελοντές, αλλά ιδιαίτερα τους αθλητές οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικό οικοδομικό λίθο του αθλητισμού μας. Αποτελούν παράλληλα και τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο διεθνή αθλητικό χώρο.

Οι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που κάθε χώρα πρέπει να υποστηρίζει, γιατί αφορά έναν κόσμο από αγνούς αθλητές που παλεύουν τίμια για μια αξιοπρεπή θέση, όχι τόσο αυτής του νικητή, αλλά της ένταξης και της αποδοχής. Αυτό έπραξε και η Κυπριακή Πολιτεία μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στηρίζοντας έμπρακτα και αυτή τη συμμετοχή της Κυπριακής αποστολής στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία στέφθηκε με ξεχωριστή επιτυχία.

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα είχε τη χαρά και την τιμή να ζήσει και να παρακολουθήσει από κοντά την Κυπριακή αποστολή στο Λός Άντζελες, καθώς και τις αγωνιστικές προσπάθειες των αθλητών μας, νιώθοντας ιδιαίτερη συγκίνηση, αλλά και απόλυτα ικανοποιημένη ότι η στήριξη του ΚΟΑ αποδίδει καρπούς.

Με τη διαβεβαίωση ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου σε αυτόν τον ιερό σκοπό, ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ