Home TOP NEWS Ο Τζιούρεφ για τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Ο Τζιούρεφ για τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Ethnikos-Ahnas (1)


Την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Μπόρτζιε Τζιούρεφ. Μιλώντας στο Σέντρα Γκολ του Φιλελεύθερου, ο τεχνικός της επόμενης αντιπάλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα τόνισε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι και περιμένει από την ομάδα του βελτίωση σε σχέση με την πρεμιέρα.

Στην πρώτη του τοποθέτηση είπε: «Στον αγώνα με τη Δόξα είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου με την οποία μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι στον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα». Μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα μας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Δασάκι προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ρόστερ του Εθνικού, που πριν λίγες ημέρες απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές, το Χάρη Κυριάκου και τον Ζμπίνιεκ Πόσπιεχ: «Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Με την επιθετική ενίσχυση που κάναμε, θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».