Home ΚΥΠΡΟΣ Αναβολή αγώνων στις μικρές ηλικίες και στο φούτσαλ

Αναβολή αγώνων στις μικρές ηλικίες και στο φούτσαλ

Aca-U21-apoel (1)


Αναβολή σε δύο αναμετρήσεις των Πρωταθλημάτων Παίδων U17 και Νέων U21, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Παίδων U17. Οι αναμετρήσεις θα διεξάγονταν κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών των ομάδων με την Εθνική ομάδα που βρίσκεται στο εξωτερικό αποφασίστηκε να διεξαχθούν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Ακόμη, με τέσσερις αγώνες θα συνεχιστεί η δράση στο Πρωτάθλημα φούτσαλ και η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με μια αναμέτρηση μέσα στο Νοέμβριο.

Αναλυτικά:

Η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα του Αποελ για αναβολή του αγώνα του με την Ανόρθωση για το Πρωτάθλημα Παίδων U-17 λόγω συμμετοχής πέντε ποδοσφαιριστών του Αποελ σε επίσημες υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων U-17. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στις εγκαταστάσεις του Μακαρείου Σταδίου αντί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά ορισμένος.

Η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα της ΑΕΛ για αναβολή του αγώνα της με τον Άρη για το Πρωτάθλημα Νέων-21 Α’ Κατηγορίας λόγω συμμετοχής τριών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ σε επίσημες υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων U-17. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στο βοηθητικό του Τσιρείου Σταδίου αντί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά ορισμένος.

Futsal-apoel (24)

Ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal Α’ Κατηγορίας μεταξύ του Σταυραετού Αγλαντζιάς και του Αποελ θα γίνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και θα αρχίσει στις 20:30. Ο αγώνας ήταν ορισμένος για την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου όμως έχει αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων του Αποελ στο UEFA Futsal Cup.