Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: “Χωρίς φόβο, για την Κύπρο μας και τον κόσμο μας”

Πάμπος: “Χωρίς φόβο, για την Κύπρο μας και τον κόσμο μας”

9d938aa64815abbcc50eb8f6cc449282_w639_h432_sc


Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με το Βέλγιο παραχώρησε σήμερα ο προπονητής της Εθνικής Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο κ. Χριστοδούλου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως οι διεθνείς θα υπερβάλουν εαυτούς στο γήπεδο και θα κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

«Θα παίξουμε για τον κόσμο μας, για την Κύπρος, για τους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει κανένας φόβος για τον αντίπαλο. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και ελπίζω να έχουμε και την τύχη μαζί μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε με την πιο καλή ομάδα του ομίλου. Προερχόμαστε από την ήττα από την Ουαλία αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας πάρει από κάτω», είπε ο κ. Χριστοδούλου για να προσθέσει:

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τα παιδιά σε μια καλή κατάσταση μετά την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης. Φόβος δεν υπάρχει για κανένα αντίπαλο. Τα παιδιά είναι πεισμωμένα και είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουν στο γήπεδο».

Ερωτηθείς από Βέλγο δημοσιογράφο για το τι φοβάται περισσότερο από τον αντίπαλο και ποιους θεωρεί παίκτες κλειδιά, ανέφερε:
«Το Βέλγιο είναι ομάδα συνόλου. Δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε 1-2 ποδοσφαιριστές. Με τέτοιες ομάδες, δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση σου σε καμιά φάση του αγώνα»

«Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι ο κόσμος. Θέλουμε οι αγώνες της Εθνικής να είναι γιορτή για όλους. Η παρουσία του κόσμου στους μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνες μας, ήταν το μεγαλύτερο μας κέρδος» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο.

Όλοι οι διεθνείς μας περιμένουν μαζική παρουσία του κόσμου και στον αυριανό αγώνα και υπόσχονται πως θα κάνουν τα πάντα για να μην τον απογοητεύσουν, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα με την Ουαλία, όμως κοιτάζουμε μπροστά. Η επιτυχία έρχεται μόνο όταν κοιτάζεις μπροστά και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει.

Παίζουμε με τον πιο δύσκολο αντίπαλο του ομίλου αλλά θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας αύριο στο ΓΣΠ θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον αγώνα στις Βρυξέλλες το Μάρτιο», πρόσθεσε ο Μυτίδης.