Home ΚΥΠΡΟΣ Ο ΠΑ.Σ.Π. τα είπε με τα μέλη του σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ο ΠΑ.Σ.Π. τα είπε με τα μέλη του σε Λάρνακα και Λεμεσό

PASP-Larn


Ο ΠΑ.Σ.Π. στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων με τα μέλη του, δεξιώθηκε αρχές της εβδομάδας τους πυρήνες του στην Λάρνακα. Στελέχη του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές που εδρεύουν στη Λάρνακα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον συνδικαλιστικό τομέα, αλλά και τα ωφελήματα που έχουν ως μέλη του ΠΑ.Σ.Π. Τέτοιες συναντήσεις βοηθούν και τον Σύνδεσμο να κατανοήσει καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες των μελών του και να κάνει τις ανάλογες ενέργειες.

Ο κύκλος των τετ α τετ του ΠΑ.Σ.Π. και των μελών του άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα με συνάντηση στη Λεμεσό.

Ο Σύνδεσμος στο πλαίσιο των προσπαθειών του να είναι κοντά στα μέλη του και να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους, καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια αυτές τις συναντήσεις στον χώρο των ποδοσφαιριστών.

Μέσω αυτών τα στελέχη του ΠΑ.Σ.Π. έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τα μέλη τους για όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν (συνδικαλιστικά ζητήματα, εκπαιδευτικές ευκαιρίες κτλ.).

Μέχρι στιγμής στελέχη του Συνδέσμου τα είπε με όλους τους παίκτες των ομάδων ΑΕΛ, Πάφος, Αναγέννηση Δερύνειας και Ελπίδα Ξυλοφάγου. Μάλιστα, ο πρόεδρος, Σπύρος Νεοφυτίδης, τα είπε με πυρήνες των ακόλουθων ομάδων: ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας, Ακρίτας Χλώρακας, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, ΑΜΕ Παρεκκλησιάς, Νίκος & Σωκράτης Ερήμης, Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, Κούρρης, Ένωση Νέων Ύψωνα, Άρης , ΑΕΖ, ΑΠΕΠ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Χαλκάνορας, Εθνικός Άσσιας, Εθνικός Λατσιών, Διγενής Μόρφου, Ηρακλής Γερολάκκου, ΘΟΪ Λακατάμιας και Δόξα Κατωκοπιάς.

Ασφαλώς οι συναντήσεις θα συνεχιστούν όπως και οι επισκέψεις στα αποδυτήρια ομάδων.

Πηγή: ΠΑ.Σ.Π