Home TOP NEWS Δεν τα κατάφερε η Κύπρος

Δεν τα κατάφερε η Κύπρος

cyprus-bosnia


Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Εθνική Κύπρου στον αγώνα με αντίπαλο τη Βοσνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 2-3 στο ΓΣΠ και έμεινε στην 5η θέση του 2ου ομίλου!

Την εστία της Εθνικής ομάδας υπερασπίστηκε πάλι ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ως αλλαγή στο 65ο λεπτό πέρασε ο Γιώργος Οικονομίδης.

Η Κύπρος ήθελε μόνο νίκη για να βρεθεί στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Το εισιτήριο πήρε η Βοσνία, που τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ το Ισραήλ που έχασε με 3-1 στο Βέλγιο έμεινε 4ο.

0-1 Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, η Βοσνία άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Medunjanin εκτός περιοχής.

1-1 Στο 32ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, πλασάροντας σε κενή εστία μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακας της Βοσνίας σε σουτ του Εφραίμ.

2-1 Ανατροπή στο σκορ για την Κύπρο, με τον Μυτίδη να σκοράρει στο 41ο λεπτό με κοντινή προβολή.

2-2 Άμεση απάντηση για τη Βοσνία, που ισοφαρίζει στο 44ο λεπτό με τον Medunjanin, που βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας.

2-3 Μπροστά στο σκορ περνάει η Βοσνία στο 67ο λεπτό, με γκολ του Djuric.

Η ενδεκάδα της Κύπρου: Γιωργαλλίδης, Ντόσα, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Λαΐφης, Μακρίδης, Λαμπάν (75′ Αλωνεύτης), Νικολάου (65′ Οικονομίδης), Χαραλαμπίδης (82′ Κολοκούδιας), Εφραίμ, Μυτίδης

Cyprus-Giorgallidis (1)

Ο Κωνσταντίνος Παναγή παρακολούθησε από τον πάγκο την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Οικονομίδης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 65ο λεπτό.

NIC_5992

cyprus

Γεμάτο το ΓΣΠ.

cyprus-bosnia (1)