Home ΚΥΠΡΟΣ Με στόχο τη διάκριση η Εθνική

Με στόχο τη διάκριση η Εθνική

19f8f9427e5929a893acfbf8bb2b9a2d_w639_h432_sc


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του τέταρτου ομίλου (Ευρωπαϊκής ζώνης) της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016 στην Κύπρο.

Οι αγώνες αρχίζουν αύριο Πέμπτη με τη συμμετοχή της Εθνικής μας, της Αρμενίας, της Λετονίας και της Εσθονίας και θα διεξαχθούν στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία με ελεύθερη είσοδο.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση δόθηκαν σε Συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ.

Μιλώντας εκ μέρους της ΚΟΠ, ο κ. Γιώργος Μηχανικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή της Εθνικής μας, καλώντας τον κόσμο να δώσει έντονα το παρόν του σε όλους τους αγώνες και να στηρίξει την ενιαία προσπάθεια της διάκρισης.

«Έγινε αρκετή προσπάθεια για να φέρουμε τη διοργάνωση στην Κύπρο και ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για να το πετύχουμε. Η ομάδα μας αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εδώ και αρκετά χρόνια μαζί και πιστεύουμε ότι υπάρχει η προοπτική για να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μηχανικός.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση τονίζοντας:

«Τις τελευταίες βδομάδες μπήκαμε σε εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας με στόχο να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στους αγώνες της προκριματικής φάσης. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και σε κάθε αγώνα ο στόχος μας θα είναι η νίκη γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για πρόκριση.

Οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν με αγωνία την έναρξη των αγώνων και υπάρχει μεγάλη διάθεση για να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου και ελπίζουμε να την έχουμε και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα απολαύσει τους αγώνες μας».

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που αφορούσε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, ο Γιάννος Μυλωνάς δήλωσε:

«Σύμφωνα με την κατάταξη των ομάδων φαβορί στον όμιλο μας είναι η Λετονία που έχει να επιδείξει συνεχόμενες προκρίσεις σε προκριματικές φάσεις.

Ανεξάρτητα όμως από τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων με καλές παρουσίες όλα μπορούν να ανατραπούν. Δεν θέλω να μιλήσω με το παιχνίδι των πιθανοτήτων. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο».

Πρόσκληση στον κόσμο
«Προετοιμαζόμαστε σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι από το παιχνίδι της πρεμιέρας. Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε αυτό το μεγάλο ραντεβού της διάκρισης με πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο αποτελεί συν στην προσπάθεια της Εθνικής μας όμως το ουσιαστικό πλεονέκτημα θα το έχουμε μόνο με τη στήριξη του κόσμου», ανέφερε με τη σειρά του ο πολύπειρος διεθνής τερματοφύλακας Οδυσσέας Οδυσσέως.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του τέταρτου ομίλου που θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο:

22 Οκτωβρίου 2015

16:30: Λετονία – Εσθονία
19:00: Κύπρος – Αρμενία

23 Οκτωβρίου 2015
16:30: Αρμενία – Λετονία
19:00: Κύπρος – Εσθονία

25 Οκτωβρίου 2015
14:00:Εσθονία – Αρμενία
16:30: Λετονία – Κύπρος

CFA