Home ΚΥΠΡΟΣ Τι λένε στον Απόλλωνα για τη διακοπή στο Τσίρειο

Τι λένε στον Απόλλωνα για τη διακοπή στο Τσίρειο

apollon-ano-diakopi (2)


Με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, δηλώνει ξεκάθαρα πως για όσα συνέβησαν χθες στο Τσίρειο και επέφεραν την αναβολή του αγώνα θα περιμένουν την απόφαση της δικαστικής. Ακόμη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της Λεμεσιανής ομάδας τονίζουν πως όλα ξεκίνησαν από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κτυπούσαν παίκτες του Απόλλωνα.

apollon-ano-diakopi (3)

Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Απόλλωνα:

Επιτέθηκαν και χτύπησαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο!
«Δεν διεξήχθη τελικά το απογευματινό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ανόρθωση, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Νικολάιδης δεν σφύριξε το εναρκτήριο λάκτισμα μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.
Οι φίλοι της Ανόρθωσης μη σεβόμενοι την απόφαση της ομάδας μας για τον χώρο που επιλέχτηκε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην ανατολική εξέδρα, γκρέμισαν τα κιγκλιδώματα, χτύπησαν τους φρουρούς ιδιωτικής ασφάλειας και ακολούθως εισήλθαν απρόκλητα στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησαν ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας».

apollon-ano-diakopi (4)

Οι δηλώσεις του Νίκου Κίρζη στν Primetel μετά την διακοπή του αγώνα με την Ανόρθωση:
«Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να πούμε ότι είναι μια λυπηρή μέρα για το ποδόσφαιρο. Η ενημέρωση που είχαμε είναι πως ο διαιτητής δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να του παρέχει την ανάλογη ασφάλεια λόγω της έκρυθμης ατμόσφαιρας. Έτσι το παιχνίδι θα πάρει το παιχνίδι της δικαιοσύνης και θα κριθεί από την Δικαστική. Η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη, ότι πολύ σωστά έκανε ο διαιτητής, ειδικά αφού υπήρχαν παίκτες μας που τραυματίστηκαν από οπαδούς της Ανόρθωσης. Είναι απαράδεκτο να τραυματίζονται οι ποδοσφαιριστές μας. Απαράδεκτο! Εμείς περιμέναμε, θέλαμε να ξεκινήσει το παιχνίδι όμως νομίζω ο διαιτητής πήρε πολύ σωστή απόφαση και απ’ εκεί και πέρα θα κρίνει η δικαιοσύνη».

Αν έγιναν όλα όσα έπρεπε από τον Απόλλωνα, αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας:
«Ναι βέβαια, πάρθηκαν όλα τα μέτρα και υπάρχουν και τα πρακτικά».