Home ΚΥΠΡΟΣ Τέσσερις συλλήψεις έξω από το “Αμμόχωστος”

Τέσσερις συλλήψεις έξω από το “Αμμόχωστος”

salamina


Με δελτίο Τύπου η αστυνομία ενημερώνει πως μετά το χθεσινό αγώνα στη Λάρνακα προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Περισσότερα:

Δελτίο Τύπου – Συνάθροιση και οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο – Επίθεση εναντίον αστυνομικού – Αντίσταση κατά τη σύλληψη – Εξύβριση σε αθλητικό χώρο – Κακόβουλη ζημιά Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα – 27/10/2015

Γύρω στις 10μ.μ. χθες, περίπου πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο στάδιο «Αμμόχωστος» στη Λάρνακα, γύρω στους 100 οπαδούς, που έφεραν διακριτικά της Νέας Σαλαμίνας, συγκεντρώθηκαν σε ανοικτό χώρο έξω από το στάδιο.

Οι πιο πάνω οπαδοί, εξοπλισμένοι με ξύλα και πέτρες, κινήθηκαν προς την αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας, που παρατάχθηκε μπροστά από την κεντρική κερκίδα του σταδίου, για αποτροπή επεισοδίων. Η αντιοχλαγωγική ομάδα, προσπάθησε να τους απωθήσει, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων (δύο 22χρονοι και δύο 27χρονοι), οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στο αριστερό χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.