Home ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για το Κύπρος – Βοσνία

Μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για το Κύπρος – Βοσνία

kyprosisrail


Όπως είναι φυσιολογικό, η νίκη επί του Ισραήλ εκτόξευσε στα ύψη το ενδιαφέρον των Κυπρίων φιλάθλων για τον αγώνα με το Ισραήλ.

Ήδη, από χθες βράδυ, η διάθεση on line εισιτηρίων από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ έχει πολλαπλασιαστεί αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν το βράδυ της Τρίτης να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιρίστών μας.

Η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων γίνεται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy.

Όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες της Εθνικής με Ουαλία και Βέλγιο, όσοι αγοράσουν κανονικό εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ, θα το παίρνουν με έκπτωση 20% (οκτώ ευρώ αντί δέκα).

Ηλεκτρονική πώληση γίνεται και για τα οικογενειακά πακέτα στην ανατολική κερκίδα τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ και αφορούν τετραμελής οικογένειες με δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

-Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

-Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα.

Παράλληλα με την ηλεκτρονική πώληση, εισιτήρια θα πωλούνται και από την ΚΟΠ από αύριο Δευτέρα ως ακολούθως:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10/2015 Από τις 8 π.μ μέχρι τις 14.00.
ΤΡΙΤΗ 13/10/2015 Από τις 8 π.μ μέχρι τις 14.00 και από τις15.00 μέχρι τις 18.00

Η τιμή των κανονικών εισιτηρίων είναι 10 Ευρώ και του οικογενειακού πακέτου(άνδρας, γυναίκα και δύο παιδιά)15 Ευρώ.

CFA