Home ΚΥΠΡΟΣ Ισόπαλη στον τελευταίο αγώνα η Εθνική Νέων

Ισόπαλη στον τελευταίο αγώνα η Εθνική Νέων

Neoi (3)


Στον τελευταίο της αγώνα στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U-19 η Εθνική μας ομάδα εξήλθε ισόπαλη 3-3 με τη Βουλγαρία.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε το τουρνουά με 1 βαθμό ενώ οι Βούλγαροι ισοβάθμισαν με το Λουξεμβούργο στη 2η θέση με 4 βαθμούς και προκρίθηκαν γιατί είχαν νικήσει το Λουξεμβούργο στο μεταξύ τους αγώνα.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, Πολωνια και Λουξεμβούργο εξήλθαν ισόπαλοι 2-2. Η Πολωνία τερμάτισε πρώτη με 7 βαθμούς.

Δραματική ήταν η εξέλιξη του αγώνα της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία, με την Κύπρο να προηγείται δύο φορές στο σκορ, τη Βουλγαρία να ισοφαρίζει και να προηγείται με 3-2 και την Κύπρο να παίρνει τελικά το βαθμό της ισοπαλίας.

Η εξέλιξη του αγώνα:

29′ Μετά από σέντρα του Δημήτρη Χαραλάμπους, ο Γιώργος Χριστοδούλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κύπρο.

41′ Ο Κράεφ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

47′ Από κόρνερ του Δημήτρη Χαραλάμπους, ο Γιώργος Μαλεκκίδης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Κύπρο με 2-1

58′ Η Βουλγαρία ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή προβολή του Γκεοργκίεφ.

63′ Ο Γκεοργκίεφ έδωσε προβάδισμα στη Βουλγαρία με 3-2.

82′ Ο Χρίστος Καλλής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Ρένος Δημητριάδης): Παναγιώτης Παναγιώτου, Παύλος Χριστοδούλου (62′ Θεόδωρος Ιωσηφίδης), Χρίστος Γουίλερ, Γιώργος Χριστοδούλου, Ραφαήλ Αναστασίου, Ανδρέας Φράγκου (73′ Γαβριήλ Γερολέμου), Δημήτρης Χαραλάμπους, Χρίστος Καλλής, Σωτήρης Φιάκας, Γιώργος Μαλεκκίδης, Μιχάλης Χαραλάμπους (56′ Σταυρινός Κωνσταντίνου).

cfa