Home ΚΥΠΡΟΣ Ο ΠΑΣΠ χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΠ

Ο ΠΑΣΠ χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΠ

axna-agianapa


Σύμφωνος απολύτως είναι ο ΠΑΣΠ με την απόφαση της ΚΟΠ να αναβάλει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, πλην φυσικά της 1ης κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένες για το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2016. Αναλυτικά: 

Ο ΠΑ.Σ.Π. χαιρετίζει την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για αναβολή των αναμετρήσεων των μικρών κατηγοριών που ήταν προγραμματισμένοι για τις 2 και 3 Ιανουαρίου.

Ο Σύνδεσμος εδώ και πολύ καιρό είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για το γεγονός ότι η διεξαγωγή αγώνων τις μέρες των γιορτών είχε πολλές παρενέργειες.

Πολλές φορές επισημαίναμε τα ακόλουθα:

-Οι ξένοι ποδοσφαιριστές των συλλόγων των μικρότερων κατηγοριών ήταν καταδικασμένοι να μην κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους στις ιδιαίτερές τους πατρίδες.

-Τα πρωταθλήματα των μικρών τελειώνουν πιο νωρίς, κάτι που είχε ως συνέπεια να παραμένουν αγωνιστικά αδρανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα οι παίκτες. Κάτι που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο τραυματισμών.

Ο ΠΑ.Σ.Π., μάλιστα, είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς την Ομοσπονδία καταγράφοντας πολλές παραμέτρους. Η ΚΟΠ, λοιπόν, δείχνει την ανάλογη ευαισθησία και δεν έχουμε παρά να παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας γι΄ αυτή την εξέλιξη.