Home ΚΥΠΡΟΣ Δεν το βάζουν κάτω στην ΑΕΛ

Δεν το βάζουν κάτω στην ΑΕΛ

ag13-ael-omonoia-a (36)


“Εμείς θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους” τονίζουν στην ΑΕΛ. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ που ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας:

«Η Διοίκηση της ΑΕΛ θέλει και γραπτώς να υποκλιθεί στον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας, να τον συγχαρεί για την μοναδική παράσταση που πρόσφερε στις κερκίδες, καθώς επίσης και να τον ευχαριστήσει για την πίστη και την συμπαράσταση του προς την ποδοσφαιρική ομάδα.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μερικές βδομάδες θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο Σωματείο στην Κύπρο και όλοι μαζί ενωμένοι θα ανεβάσουμε ξανά την ποδοσφαιρική μας ομάδα εκεί που της αξίζει είτε αυτό αρέσει σε μερικούς είτε όχι!

Η Διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο και προς το άμεσο μέλλον. Βάση λοιπόν των πιο πάνω Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και να χαράξουμε νέα πορεία σε πιο στέρεες βάσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια φίλοι ΑΕΛίστες δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ! Όλοι μας έχουμε να παίξουμε τον δικό μας ρόλο σαν μια μεγάλη οικογένεια που είμαστε. Από αυτούς που θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά σε μεγάλο βαθμό μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας που προσφέρει τα 12 ευρώ του εισιτηρίου του είμαστε όλοι υπερΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην προσπάθεια που θα κάνουμε.

Η χθεσινή ξεκάθαρη νίκη του λαού της ΑΕΛ στις κερκίδες του Τσιρείου οπλίζει άπαντες που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα με θάρρος και πείσμα για να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν έτσι ώστε να ξαναμπεί σύντομα η ομάδα σε πορεία διάκρισης.

Γαλαζοκίτρινες ευχές για καλά Χριστούγεννα στον περήφανο κόσμο της ΑΕΛ. Μάχες παντού με το κεφάλι ψηλά, καθαρά όπως εμείς ξέρουμε».