Home ΚΥΠΡΟΣ Φιλανθρωπικός αγώνας φούτσαλ

Φιλανθρωπικός αγώνας φούτσαλ

futsal-ael31


Φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας εις μνήμη Θανάση Τσακανιά.

Το Σάββατο 19/12 και ώρα 17.00 στο κλειστό Ν.Σολομωνιδης, η da Noi AEΛ Futsal διοργανώνει φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα futsal εις μνήμη του φίλου της ομάδος μας Θανάση Τσακανιά. Η da Noi ΑΕΛ Futsal προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο Νίκος Σολομωνίδης και να τιμήσει με την παρουσία του την μνήμη του Θανάση, 2 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδος της da Noi ΑΕΛ Futsal απέναντι στην Ομάδα Επίλεκτων Φουτσαλιστών ομάδων Α’ και Β’ κατηγορίας.

Ένας αγώνας αλληλεγγύης, ευγενούς άμμυλας και πάνω απ’όλα ανθρωπιάς. Ο αθλητισμός ενώνει και οι αθλητές και τα Σωματεία του Futsal δείχνουν το δρόμο αυτό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις πιο κάτω ομάδες που παραχώρησαν τους αθλητές τους για τον φιλανθρωπικό αγώνα αυτό.

– ΑΜΕΚ Καψάλου
– Ανόρθωσις Αμμοχώστου
– ΑΠΟΕΛ
– AGBU Aραράτ
– Εθνικός Λατσιών
– Ελπίδα Αστρομερίτη
– ΕΝΠ Μέλισσα FC
– ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκώσίας

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα αυτό θα δοθούν στον Σύνδεσμο οι Φίλοι της Παιδικής Στέγης Λεμεσού.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα υπάρχουν αναμνηστικά έπαθλα στα Σωματεία που θα συμμετέχουν καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια προς όλους τους συμμετέχοντες τα οποία θα αθλοθετηθούν από την οικογένεια Τσακανιά.

Η Παιδική Στέγη Λεμεσού ιδρύθηκε το 1970. Λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας και φιλοξενεί παιδιά ηλικίας πέντε με δεκατεσσάρων χρόνων.

Ιδρύθηκε για να βοηθήσει παιδιά που δεν μπορούν να παραμείνουν στο δικό τους περιβάλλον και τα οποία χρειάζονται προσωρινή στέγη και κανονική φροντίδα μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στα δικά τους σπίτια.
Σε περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατό, το ίδρυμα βοηθά τα παιδιά να προσαρμοστούν σε σπίτια θετών γονέων και κηδεμόνων. (Ανάδοχες οικογένειες).

Ο κύριος στόχος του ιδρύματος είναι η προστασία, φροντίδα και επανένταξη αυτών των παιδιών στην κοινωνία.

Ο σύνδεσμος “Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λεμεσού” ιδρύθηκε το 1994 και είναι μέλος του Παγκύπριου και Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι να ενισχύσει και να συμπληρώσει τη φροντίδα που παρέχεται στα παιδιά από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας πάντοτε σε συνεργασία και συνεννόηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό της Στέγης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ da Noi AEΛ FUTSAL