Home ΚΥΠΡΟΣ Η ΚΟΠ επενδύει στο Grassroots γιατί είναι το μέλλον

Η ΚΟΠ επενδύει στο Grassroots γιατί είναι το μέλλον

grassroots-cfa


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Γραφεία της ΚΟΠ, δόθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρο 5000 μπάλες ως δώρο σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα φετινά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ.

Τις μπάλες παρέλαβαν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών καθώς και προπονητές των ομάδων.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ και Προέδρου της Επιτροπής Grassroots της ΚΟΠ κ. Γιώργου Κούμα, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΟΠ και μέλος της Επιτροπής Grassroots κ. Θάσου Παναγιώτου καθώς και των μελών της Επιτροπής Grassroots κ. Αιμίλιου Μιχαήλ, Γιώργου Ζησίμου, Χαράλαμπου Χατζηπαναγή και Σάββα Κωνσταντίνου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Νίκος Παπακυριακού, Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων που από φέτος είναι ο χορηγός των Πρωταθλημάτων.

“Η ΚΟΠ επενδύει στα Πρωταθλήματα Grassroots γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Διοργανώνονται κάθε Σάββατο 175 αγώνες σε όλες τις επαρχίες και από φέτος, οι ομάδες που συμμετέχουν καθώς και τα παιδιά έχουν διπλασιαστεί. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και είμαστε περήφανοι για τα Πρωταθλήματα Grassroots που διοργανώνουμε. Ευχαριστούμε το χορηγό μας, τον Παγκύπριο Οργανισμό Αγελαδοτρόφων και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί του”, δήλωσε ο κ. Κούμας.

Σύνθημα μας ως χορηγοί των Πρωταθλημάτων Grassroots είναι Πίνω φρέσκο Κυπριακό γάλα και παίζω μπάλα. Η υγιεινή διατροφή είναι άμεσα συνιφασμένη με το ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετέχουμε στα Grassroots ως χορηγοί”, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Παπακυριακού.

Στη διάρκεια της εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι μασκότ των Πρωταθλημάτων, ο Χαλλουμάκης και η Χαλλουμίτσα.

Η ΚΟΠ και ο ΠΟΑ θα διοργανώσουν και άλλες εκδηλώσεις στα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες. Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου 2016 στη Λάρνακα.

Στα φετινά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ συμμετέχουν παιδιά από όλη την Κύπρο ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών. Φέτος διοργανώνονται επτά Πρωταθλήματα στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας (δύο πρωταθλήματα), Λευκωσίας (δύο πρωταθλήματα), Πάφου και Αμμοχώστου με τη συμμετοχή 400 περίπου ομάδων.

cfa