Home ΚΥΠΡΟΣ Παρουσίασε Χριστάκη η ΚΟΠ

Παρουσίασε Χριστάκη η ΚΟΠ

3249a32f842098bac19ebac58556b080_w639_h432_sc


Πραγματοποιήθηκε σημερα στα Γραφεία της ΚΟΠ η παρουσίαση του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών κ. Χριστάκη Χριστοφόρου.

Την παρουσίαση του κ. Χριστοφόρου έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων και Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης.

“Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με Κύπριο προπονητή στην Εθνική και θέσαμε κάποια κριτήρια τα οποία ικανοποιεί ο νέος μας προπονητης. Θέλαμε προπονητή με εμπειρία σε ομάδες με πρωταγωνιστικους στόχους και με εμπειρία σε διεθνείς αγώνες και μέτρησε για τον κ. Χριστοφόρου το γεγονός ότι συμμετείχε δύο φορές με την ομάδα του σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Λάβαμε επίσης υπόψη το χαρακτήρα του αφού θα έχει να διαχειριστεί ποδοσφαιριστές από διαφορετικές ομάδες με διαφορετικές νοοτροπίες”, ανέφερε ο κ. Λοϊζίδης, ο οποίος καλοσώρισε τον κ. Χριστοφόρου στην Εθνική και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφόρου αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ΚΟΠ για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το άτομο μου για να είμαι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών.
Αποτελεί τιμή για εμένα και μεγάλη πρόκληση να είμαι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας μου και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε.
Μόλις πρόσφατα ανέλαβα την ομάδα και ήδη, έχω αρχίσει να ενημερώνομαι για την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας. Αγωνιστικά, γνωρίζω την ομάδα αφού παρακολουθούσα σχεδόν όλους τους αγώνες της.
Επίσης, γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές αφού με αρκετούς έχουμε συνεργαστεί σε σωματειακό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.
Γνωρίζω τους περισσοτέρους προπονητές με τους οποίους θα έχουμε συνεργασία διότι οι παίκτες της Εθνικής είναι πρώτα παίκτες των ομάδων.
Συνεργασία θα έχουμε και με τους προπονητές των μικρότερων Εθνικών ομάδων διότι αυτοί επιλέγουν και προπονούν τους μελλοντικούς παίκτες της Εθνικής ανδρών», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοφόρου, για να προσθέσει:
«Η πόρτα της Εθνικής θα είναι ανοικτή για όλους τους ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητου ηλικίας. Θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στην προηγουμένη διοργάνωση όπως το πάθος και τη θέληση των παικτών να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα.
Πρέπει σε κάθε αγώνα να είμαστε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας».

CFA