Home ΚΥΠΡΟΣ Σεμινάριο για νεαρούς, υποσχόμενους διαιτητές στην Πάφο

Σεμινάριο για νεαρούς, υποσχόμενους διαιτητές στην Πάφο

kaz-kosmos-omo-aek238-ref


Αρχίζει σήμερα στην Πάφο σεμινάριο διαιτησίας για νεαρούς, υποσχόμενους διαιτητές. Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα CORE της UEFA (Centre of Referee Excellence) και πέραν των Κυπρίων εκπαιδευτών, παρών θα είναι για να διδάξει το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Κύρος Βασσάρας.

Το σεμινάριο έχουν επιλεγεί να παρακολουθήσουν οι διαιτητές Αιμίλιος Χριστοφή, Δημήτρης Σολωμού, Χρύσω Γεωργίου και Ανδρέας Στρούθου και οι βοηθοί διαιτητές Μιχάλης Γιασουμή, Θεράπων Καμηλάρης, Ανδρέας Παναγιώτου, Στέφανος Αναστασίου, Δημήτρης Προκοπίου, Μάριος Ευαγόρου, Ξένια Ηροδότου και Δώρα Μυριανθέα.

Το σεμινάριο θα γίνει στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Alan Snoddy ο οποίος θα διδάξει μαζί με του κ. Κώστα Καπιτανή και Μιχάλη Αργυρού. Παρόντες στο σεμινάριο θα είναι και οι coach βοηθών διαιτητών Δημητράκης Σταύρου, Φρίξος Πέτρου, Κυριάκος Νεοφύτου και Χριστόφορος Κιντ και οι coach διαιτητών Πανίκος Καϊλης, Ανδρέας Δημητρίου, Στέλιος Τρύφωνος και Μάριος Τσαγγάρης.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα οριστούν το Σάββατο σε αγώνες Β’ και Γ’ Κατηγορίας και θα αξιολογηθούν από τους εκπαιδευτές.