Home ΚΥΠΡΟΣ Οι χορηγοί του Απόλλωνα ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

Οι χορηγοί του Απόλλωνα ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

apollon-sponsors


Sponsors Day στο Κολόσσι διοργάνωση η ομάδα του Απόλλωνα, ξεναγώντας τους χορηγούς του σωματείου στο προπονητικό κέντρο. Αναλυτικά:

«Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Κολόσσι είχαν εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών που στηρίζουν την ομάδα μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (04/05) την ευκαιρία σε εκπρόσωπους των εταιρειών που είναι χορηγοί της ομάδας μαζί με τις οικογένειες τους να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Κολόσσι και να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η χορηγική οικογένεια της ομάδας και έζησαν από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Συγκεκριμένα οι εταιρείες: CYTA, PRIMETEL, ARISTOS OFFICE SERV.NET, FRANCK MULLER, MEABET, PETROLINA, PUMA, BLUE OVEN, CLIMACO, CYPCANA, DIMCO, GATORADE, HERBALAIFE, VITTEL και ΖΙΤΑ.

Στο προπονητικό παρευρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Απόλλωνα οι οποίοι μέσα από τις δικές τους εισφορές βοήθησαν στην διεκπεραίωση του νέου γηπέδου αποκατάστασης που έγινε πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο, το οποίο ανεβάζει ένα ακόμη επίπεδο τις δυνατότητες του «ApollonColumbia. Το ραντεβού ανανεώθηκε με όλους για το επόμενο SponsorsDay».