Home ΚΥΠΡΟΣ Η νέα επιτροπή διαιτησίας

Η νέα επιτροπή διαιτησίας


Σήμερα έγιναν γνωστά τα άτομα τα οποία θα απαρτίζουν την νέα επιτροπή διαιτησίας.

Πρόκειται για τους Χρίστο Νικολαϊδη, Νίκη Καραγιώργη, Αριστείδη Χρίστου, Παναγιώτη Γερασίμου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Μιχάλη Ιωάννου και Ανδρέα Αντωνόπουλο. Η θητεία τους θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ως γνωστόν πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας είναι ο Γάλλος Μπερτράντ Λαγιέκ ο οποίος πρόσφατα ανέφερε ότι η φιλοσοφία του η οποία βασίζεται σε τρεις άξονες: Στην προστασία των ποδοσφαιριστών, στην προστασία των διαιτητών και στην προστασία της εικόνας του ποδοσφαίρου.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟΠ ανέφερε ότι στόχος είναι η βελτίωση την εικόνα της Διαιτησίας στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού καθιερώνοντας το λειτούργημα του Διαιτητή ως μέρος του παιχνιδιού.

Είναι σίγουρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρακολουθεί πολύ στενά τη δράση της νέας επιτροπής διαιτησίας με την ευχή ότι θα επιτελέσει το καθήκον της προς όφελος του ποδοσφαίρου, δίκαια, αντικειμενικά και χωρίς να επηρεάζεται από τυχόν παρεμβάσεις.

Θέλουμε ασφαλώς κι εμείς να δούμε βελτίωση στο κομμάτι της διαιτησίας αναμένοντας ασφαλώς να γίνει πράξη αυτό που έχει προαναγγελθεί, η εφαρμογή του VAR.