Home ΚΥΠΡΟΣ Με κλειστό το στόμα Μασιά… συνεχίζουν τις εξετάσεις με χρονικό ορίζοντα την...

Με κλειστό το στόμα Μασιά… συνεχίζουν τις εξετάσεις με χρονικό ορίζοντα την Πέμπτη


Έχοντας ως δεδομένη την επιμονή του Δημήτρη Μασιά να κρατά το στόμα του κλειστό, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου-Αγίας Νάπας, συνεχίζουν με σκοπό την ολοκλήρωση των εξετάσεων με χρονικό ορίζοντα την Πέμπτη, οπότε οι δύο ύποπτοι οδηγούνται ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Η προσπάθεια των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Δημήτρη Μασιά σε σχέση με την υπόθεση, έπεσε στο κενό. Ο Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας που μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής από τα κρατητήρια της Λεμεσού στη Λευκωσία, όπου και ανακρίθηκε δεν άλλαξε τη στάση που τηρεί από τη στιγμή της σύλληψης του. Κράτησε το στόμα του «σφραγισμένο» μπροστά στους ανακριτές, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα επιχειρήσουν να τον δουν ξανά, πριν τον οδηγήσουν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου.

Σήμερα η μέρα συνεχίζεται με τη λήψη καταθέσεων σε Αθηαίνου και Αγία Νάπα, ενώ αύριο προχωρούν με την κατάθεση του αιτήματος για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των δύο υπόπτων.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Σάββατο η Cyprus Times, αναφέρουν ότι από τη μελέτη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, η λίστα με τα ονόματα από τα οποία θα ληφθούν καταθέσεις μακραίνει. Αύριο θα έχουν ενώπιον τους και τα υπόλοιπα δεδομένα από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Πληροφορίες και για άλλους αγώνες…

Όσον αφορά τις πληροφορίες που φτάνουν συνεχώς ενώπιον των αρχών και αφορούν και άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αυτές συνεχίζουν να αξιολογούνται. Όπως αναφέρθηκε και στη σύσκεψη του Σαββάτου οι ανακριτές επικεντρώνονται στην υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου, ωστόσο αξιολογούν τα πάντα.

Αξιόπιστες θεωρούνται οι πληροφορίες που φτάνουν για το Αγία Νάπα-Πάφος που επίσης διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνου, ενώ όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ανώνυμες πληροφορίες λήφθηκαν και για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τόσο της Αγίας Νάπας όσο και άλλων ομάδων.

Κάποιες από αυτές τις πληροφορίες που λήφθηκαν ανώνυμα, συγκλίνουν για συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια και πρόκειται να αξιολογηθούν ώστε να διαφανεί κατά πόσον προκύπτει αξιόπιστη μαρτυρία που να οδηγεί σε νέες συλλήψεις, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times.

Πηγη: cyprustimes.com