Home TOP NEWS Ακόμα ένας θάνατος λόγω κορωνοϊού και 58 νέα κρούσματα

Ακόμα ένας θάνατος λόγω κορωνοϊού και 58 νέα κρούσματα


Μία ακόμη μέρα δυσάρεστων ανακοινώσεων από πλευράς Υπουργείου Υγείας – Ένας ακόμη συνάνθρωπος μας έφυγε από τη ζωή κτυπημένος από τον κορωνοϊό στην Κύπρο

Ένας ακόμη συνάνθρωπος μας, έχασε στην Κύπρο τη μάχη με τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 9.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στη διάρκεια της καθιερωμένης διάσκεψης τύπου του Υπουργείου Υγείας από τον Δρ. Λοϊζου, τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε και ένας 66χρονος άντρας με ιατρικό ιστορικό.

«Ένας ακόμη θάνατος καταγράφεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς που όμως δε μπορεί να αποδοθεί στον κορωνοϊό αλλά στα βαρύτατα νοσήματα του ασθενούς» είπε ο Δρ. Μάριος Λοίζου.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για να νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Κατά την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου των αρμοδίων του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώθηκε ο σήμερα εντοπισμός άλλων 58 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο.

Ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανέρχεται σε 320.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Δρ. Κωστρίκης,

Πρόκειται για:

24 Άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ινχηλάτησης

22 Άτομα από Βρετανικές Βάσεις

32 Άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται

«Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι τα 320 εντοπίστηκαν μέσα από 8,176 αναλύσεων. Τα 81 από τα 320 είναι λοιμώξεις από την Κύπρο» είπε ο Δρ. Κωστρίκης.

«Είναι ο καθρέφτης της συμπεριφοράς που επιδείξαμε τις προηγούμενες μέρες ο αριθμός των κρουσμάτων. Η τήρηση των μέτρων προφύλαξης είναι επιλογή ζωής» σημείωσε ο Δρ. Κωστρίκης.

Πηγή: Cyprustimes.com