Home TOP NEWS Έρχονται νέες χαλαρώσεις…

Έρχονται νέες χαλαρώσεις…

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/3) η επιστημονική ομάδα συζήτησε το πλάνο των επερχόμενων χαλαρώσεων.

Οι ασκήσεις επί χάρτου συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση, προτάσεις και σενάρια υπήρξαν σωρηδόν στο τραπέζι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην πλειοψηφία των θεμάτων υπήρξε σύμπνοια και σύγκλιση απόψεων. Το κοινό μέτωπο φαίνεται αρχικά να αφορά την επιστροφή των μαθητών με φυσική παρουσία στα σχολεία.


Τα Γυμνάσια πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθούν από τις 2 Απριλίου στα θρανία ενώ κατά πάσα πιθανότητα το πράσινο φως θα λάβουν και οι μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Λεμεσό που αποτέλεσαν τα… ‘θύματα’ της προηγούμενης έξαρσης.

Αλληλένδετα με τα σχολεία φαίνεται να είναι και τα φροντιστήρια αφού προκρίνεται το σενάριο για αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων (πιθανότατα σε 6) για καλύτερη εξυπηρέτηση και λειτουργία τους.

Στους… ‘τυχερούς‘ της μικρής δέσμης χαλαρώσεων υπάγονται και τα γυμναστήρια που επίσης αναμένεται να έχουν μία αύξηση στο πλαφόν των πελατών που θα μπορούν να φιλοξενήσουν ενώ συστάσεις υπάρχουν για παρόμοιου τύπου χαλαρώσεις σε αθλητισμό και πολιτισμό (ακαδημίες, θέατρα, σινεμά κτλ).

Στο φλέγον ζήτημα των SMS για κατ’εξαίρεση μετακινήσεις τα νέα φαίνεται να είναι εκ πρώτης όψεως ενθαρρυντικά. Όπως απορρέει από τη χθεσινοβραδινή τηλεδιάσκεψη πρόθεση μερίδας μελών της επιστημονικής ομάδας είναι είτε η αύξηση των μηνυμάτων σε 3, είτε η κατάργηση τους -κάτι που σε αυτή τη φάση θεωρείται απομακρυσμένο-.

Πηγή: themaonline.com