
Πραγματοποιείται σήμερα στη Βιέννη το 46ο ετήσιο τακτικό κογκρέσο της UEFA.
Πέραν του Προέδρου της ΚΟΠ ο οποίος θα συμμετάσχει στο Κογκρέσο με την ιδιότητα του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, την ΚΟΠ εκπροσωπούν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκη.
Στην ατζέντα του Κογκρέσου, στο οποίο εκπροσωπούνται όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της UEFA βρίσκονται διάφορα θέματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώ θα γίνει ο απολογισμός του Προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.
Επίσης, μεταξύ άλλων, θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός της UEFA για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
