Home ΚΥΠΡΟΣ Παραδόθηκαν 2, ψάχνει άλλους 8 η αστυνομία

Παραδόθηκαν 2, ψάχνει άλλους 8 η αστυνομία


Δύο στα χέρια της Αστυνομίας, 8 αναζητούμενα πρόσωπα και ένας 20χρονος με σοβαρά εγκαύματα, ο μέχρι τώρα απολογισμός των θλιβερών επεισοδίων που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

30χρονος και 22χρονος, πρόσωπα τα οποία καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα να μετέχουν στα έκτροπα μετέβηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας στο Τμήμα και παραδόθηκαν στις αρχές, ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν.

Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της
επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Νωρίτερα χθες, υπενθυμίζεται, 30χρονος μετέβη σε Αστυνομικό Σταθμό και παραδόθηκε στις αρχές και ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια. Ο 30χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών.

Ψάχνουν κι άλλα πρόσωπα

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για ταυτοποίηση κι άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια. Αξιολογείται υλικό από κλειστά κυκλώματα ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν κι άλλες φωτογραφίες προσώπων στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά τον 20χρονο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως σταθερή.

Από cyprustimes.com