Home ΚΥΠΡΟΣ Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου ο Ευριπίδης ο οποίος βγήκε από τον αναπνευστήρα

Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου ο Ευριπίδης ο οποίος βγήκε από τον αναπνευστήρα


Εκτός αναπνευστήρα συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 20χρονος Ευριπίδης, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση υγείας του νεαρού παρουσίασε βελτίωση με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί, συνεχίζει ωστόσο να νοσηλεύεται στη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Όπως ανέφερε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νομικός Ιωσήφ Φράγκος, μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ Λάρνακας και νονός του νεαρού, ο 20χρονος Ευριπίδης έλαχε να ήταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. «Ο Ευρυπίδης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ίσως να μην πήγε ποτέ του σε γήπεδο. Τυγχάνει όμως το σπίτι του να γειτνιάζει με το Α.Παπαδόπουλος. Να πάρει τον σκύλο του βόλτα ήθελε, στην κατάσβεση μιας εστίας φωτιάς συμμετείχε και δυστυχώς τον έκαψαν.»

Ψάχνουν κι άλλα πρόσωπα

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δύο πρόσωπα παραδόθηκαν στις αρχές ενώ αναζητούνται άλλοι 8.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για ταυτοποίηση κι άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια. Αξιολογείται υλικό από κλειστά κυκλώματα ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν κι άλλες φωτογραφίες προσώπων στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά τον 20χρονο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως σταθερή.