Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ένα 25χρονο παιδί νεκρό, ύστερα από τροχαίο στα κατεχόμενα

Ένα 25χρονο παιδί νεκρό, ύστερα από τροχαίο στα κατεχόμενα


Ο άτυχος 25χρονος Çağrı Miralay υποστήριζε με θέρμη την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ ήταν ενεργό μέλος της νεολαίας του «Ρεπουμπλικανικού Κόμματος» στα κατεχόμενα με πλούσια δράση σε δραστηριότητες που αποσκοπούσαν στην επανένωση του νησιού και συμφιλίωση των δύο κοινοτήτων.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο προς το αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα, το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό και ακαριαίο θάνατο ο 25χρονος, το όχημα του οποίου καρφώθηκε σε δέντρο.

Όλα έγιναν χθες γύρω στις 18:00 το απόγευμα, όταν ο 55χρονος Mustafa Kaya, ενώ οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του θύματος του θανατηφόρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση με το όχημα του άτυχου 25χρονου, το όχημα του οποίου ανατράπηκε και ακολούθησε τρελή πορεία μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε δέντρο.

Από το τροχαίο δυστύχημα ο 25χρονος Çağrı Miralay βρήκε ακαραίο θάνατο, ενώ ο 55χρονος Mustafa Kaya συνελήφθη από τις παράνομες αρχές του ψευδοκράτους.

Στην κηδεία του άτυχου 25χρονου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία και της ΕΔΟΝ.

Πηγή: omegalive.com.cy