Home ΚΥΠΡΟΣ Θέλει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και μετά πάει για Sold-out και τίτλο στο...

Θέλει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και μετά πάει για Sold-out και τίτλο στο κύπελλο

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν συμβεί αυτό τότε κλειδώνει Ευρώπη και η ΟΜΟΝΟΙΑ.


Όπότε στο παιχνίδι που θα γίνει στο «Αλφαμεγα» δική μας επιθυμία είναι σίγουρα η νίκη της Πάφου ή η ισοπαλία.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Παλιούρα:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο και η προσοχή μας είναι μόνο σε εκείνο. Δεν σκεφτόμαστε παρακάτω, προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό το ματς. Ο Άρης μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλα είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω τους πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει πίεση για αυτή την προσπάθεια: «Και ο Άρης έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας. Δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Σοβαρότητα πάντα και κανένας δεν μας εξασφαλίζει ότι θα έχουμε ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν έχουμε όμως άγχος θεωρώ, γιατι όπου και να παίζουμε δίνουμε τα πάντα. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις. Αυτή η κακή πορεία που κάναμε, μας στοίχισε».

Για τα αγωνιστικά: «Πλην του Ικόκο και του Μελούσο που τρέχει για τον τελικό, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Ρους θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη και θα χάσει την Ομόνοια».

Για το συμβόλαιο με Ικόκο: «Θα το δει η διοίκηση αυτό, γιατί είναι ένας παίκτης που ικανοποίησε με την παρουσία του. Αυτήν την στιγμή ωστόσο δεν βλέπουμε τον προγραμματισμό. Έχουν γίνει όμως κάποιες συζητήσεις με παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους».

Για τον Τάνκοβιτς: «Κάποιες πρώτες επαφές έγιναν. Θέλουμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θέλουμε να ξεφύγει η προσοχή μας από εκεί που πρέπει».

Για τη συνεργασία με Σεβίλλη και Γουότφορντ: «Έχουμε στείλει τον πρώτο μας σκόρερ στην Αγγλική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε και άλλες τέτοιες συνεργασίες. Επίσης έγινε ένα σεμινάριο στους προπονητές μας από τη Σεβίλλη. Θέλουμε να κάνουμε και άλλες συνεργασίες και να συμμετέχουμε σε διάφορα τουρνουά όπως ήδη κάνουμε. Να αναπτύξουμε περισσότερες συνεργασίες με ακαδημίες».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια. Μαζεύουμε ήδη πολύ κόσμο στην έδρα μας και ειδικότερα σε έναν τελικό θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο. Θεωρώ ότι έχουν πειστεί όλοι εδώ στην Πάφο και θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο. Έχει γίνει ένα βήμα προς τα πάνω και δείχνουμε ότι έχουμε σταθερή άνοδο».