Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η απόφαση Μιλόγεβιτς και το άγχος του εισιτηρίου

Λίμπερο: Η απόφαση Μιλόγεβιτς και το άγχος του εισιτηρίου

AG35-aek-omonoia-vladan (93)


Γράφει ο Λίμπερο

Ήταν απόφαση του προπονητή

Ο Μιλόγεβιτς ήταν αυτός που ζήτησε να μην αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Ο κόουτς ετοίμασε το πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ενόψει τελευταίας αγωνιστικής και Τελικού και δεν ήθελε να το αλλάξει.

Άλλοι χαλαρά και άλλοι με το άγχος

Χαλαρά οι φίλοι του Απόλλωνα θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον μεγάλο τελικό. Από 2 ή 3 εισιτήρια ο καθένας, θα τους αρκέσουν οι 6 χιλιάδες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τελικό ίσως να μην μας έφτανε το ΓΣΠ, ολόκληρο. Τώρα απλά θα μας φάει όλους το άγχος για να προλάβουμε ή όχι ένα εισιτήριο. Οι περισσότεροι θα μείνουν απ’ έξω αυτό είναι δεδομένο.

Και πάνω απ’ όλα ΟΜΟΝΟΙΑ

Με αυτή τη φράση έκλεισε τις δηλώσεις του ο Ν. Χαραλάμπους μιλώντας στη κάμερα του κερκίδα μετά το φιλικό των παλαιμάχων, σχετικά με τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Μακάρι να το κάναμε όλοι πράξη όμως.

Στον Απόλλωνα το έκαναν πράξη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ντόπαραν τους παίκτες τους στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών. Εμείς δυστυχώς έχουμε τις διαφορές διοίκησης-οργανωμένων και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι που θα δώσει έξτρα στήριξη στους παίκτες. Εδώ προέχουν οι εγωισμοί.

Το βάθος του Αποέλ

Στην μάχη του πρωταθλήματος υπερίσχυσε το βάθος και η εμπειρία του αποέλ, δήλωσε ψες ο Πρόδρομος Πετρίδης. Σωστός ο πρόεδρος του μισητού αντιπάλου. Καμία άλλη ομάδα δεν είχε τόσες πολλές επιλογές στο ρόστερ της. Να σκεφτεί κανείς πως ο Βασίλης Δημητρίου σε σημαντικά ματς έμεινε στον πάγκο.