Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Αλλαγμένη ελπίζω σε όλα

Λίμπερο: Αλλαγμένη ελπίζω σε όλα

lav


Γράφει ο Λίμπερο

Θερινή περίοδος, προγραμματισμός, μεταγραφές και ατέλειωτα καφενεία. Το καλοκαιρινό χόμπι των ποδοσφαιρόφιλων.

Αλλαγμένη σε πρόσωπα

Δεδομένο πως η νέα χρονιά θα βρει την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αλλαγμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές ως εκ τούτου και οι προσθήκες. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας είναι η αλλαγή στην ποιότητα και όχι στα πρόσωπα.

Αλλαγμένη σε νοοτροπία

Αυτό που θα φέρει την αλλαγή που επιθυμούμε έχει να κάνει πρωτίστως με την νοοτροπία. Αν δηλαδή συνεχίσουμε να φέρνουμε παίκτες απλά για τα μάτια του κόσμου και να τους παρουσιάζουμε πως παικταράδες πριν καν τους δούμε, δεν θα βγούμε ποτέ από τον φαύλο κύκλο της μετριότητας.

Αλλαγμένη στην διαδικασία

Αν όμως οι κινήσεις είναι μετρημένες και στοχευόμενες η πιθανότητα του ρίσκου μειώνεται και σε συνδυασμό με το νέο μοντέλο προγραμματισμού, αυτό δηλαδή του Τεχνικού Διευθυντή, τότε το αποτέλεσμα ενδέχεται και οφείλουμε να είναι πολύ καλύτερο.

Αλλαγμένη στην ουσία

Τα τρία σημεία πιο πάνω δεν εγγυούνται από μόνα τους την επιτυχία. Μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο διχασμένη. Η τελευταία ίσως ευκαιρία θα παρουσιαστεί μπροστά μας στις 25 του Ιουνίου και αν αγαπάμε το Σωματείο θα παλέψουμε για την ενότητα. Δεν πάει άλλο να συνεχίσουμε έτσι.