Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Γιατί τόση καθυστέρηση;

Λίμπερο: Γιατί τόση καθυστέρηση;

kaz-telikos-apollonas-omonoia (297)


Γράφει ο Λίμπερο
20 Μαΐου και ακόμη να ανακοινωθούν εκλογές στο Σωματείο. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι εκλογές έπρεπε να γίνουν τον περασμένο μήνα και όχι να περιμένουμε τον Ιούνη υπό την απειλή του χρόνου.

Δικαίως φωνάζει ο κόσμος
Όταν η ομάδα θα κληθεί να ξεκινήσει προετοιμασία σε 16 μέρες και δεν υπάρχει ακόμα τίποτα ξεκάθαρο πώς να μην φωνάζει ο κόσμος; Ούτε το διοικητικό λύθηκε, ούτε ο προγραμματισμός προλαβαίνει να γίνει, όπως πρέπει. Ο κόσμος νιώθει πως αυτή ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αλλάξει κάτι και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι.

Πριν τις βουλευτικές
Ο ορισμός της εκλογικής συνέλευσης έπρεπε κατά την άποψη μου να γίνει πριν τις βουλευτικές και για να φαίνεται τίμια η γυναίκα του Καίσαρα! Δεν πρέπει να σχετίζεται το ένα με το άλλο, ούτε καν να φαίνεται πως σχετίζονται!

Η καθυστέρηση διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας
Κακώς καθυστερεί ο ορισμός των εκλογών και όσο καθυστερεί, επικρατεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να ξέρουν ακριβείς ημερομηνίες για να μπορούν να τρέξουν τις δικές τους επαφές, να ετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις. Γενικώς το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να γίνει πιο ευκίνητο και ευέλικτο, η καθυστέρηση διογκώνει πολλές φορές τα προβλήματα.

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο
Η στάση της αστυνομίας στο Τσίρειο ήταν μάλλον αναμενόμενη. Οι Απολλωνίστες κινούνται προς τη κερκίδα μας, το ίδιο κάνει και η αστυνομία. Sounds Legit.