Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μέχρι την αληθινή δικαίωση

Λίμπερο: Μέχρι την αληθινή δικαίωση

moscow


Γράφει ο Λίμπερο

Υποκριτές για Δυναμό

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε εκείνο το βράδυ από την Δυναμό, με μια διαιτησία κατάφορα εναντίων της, το μόνο που διαβάζαμε ήταν ειρωνείες και πανηγυρισμούς για το «σφάξιμο» της ομάδας μας. Κάποιοι παρίσταναν τους φίλους με ένα βλέμμα γεμάτο υποκρισία να λέει «κρίμα, ήταν άδικο», όμως η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι να πανηγυρίσουν την διαβάθμιση της Δυναμό και να το παρουσιάσουν στις σελίδες τους ως δικαίωση για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ακόμη και τώρα τα κείμενα τους αποσκοπούν σε μερικές χιλιάδες κλικς όμως τον πράσινο λαό δεν μπορούν να τον κοροϊδέψουν με αυτά.  Την ημέρα που θα έρθει η αληθινή δικαίωση για μας, θα μας νιώσετε περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Σημείωση 1: Τα μηνύματα από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στάλθηκαν και με τον ένα αλλά και με τον άλλο τρόπο, εύχομαι να βρήκαν τους κατάλληλους αποδέχτες γιατί η επόμενη μέρα στο Σωματείο είναι κρίσιμη και μας θέλει ενωμένους.

Σημείωση 2: Συνεχίζουν οι αποκαλύψεις για τα στημένα στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος. Κάθε χρόνο βγαίνουν στην φόρα περισσότερες λεπτομέρειες και ακόμη κάποιοι ταΐζουν κουτόχορτο. Στον βωμό του χρήματος και της εξυπηρέτησης συμφερόντων το πρωτάθλημα βρωμά αναξιοπιστία.