Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Όλοι μαζί μπορούμε;

Λίμπερο: Όλοι μαζί μπορούμε;

kaz-telikos-apollonas-omonoia (260)


Γράφει ο Λίμπερο

Από Δευτέρας

Οι εξελίξεις θα τρέξουν με πιο γοργούς ρυθμούς από την Δευτέρα, όσο αφορά τον προγραμματισμό και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχουν πολλά θέματα και το καλοκαίρι προβλέπεται μεγάλο.

Να κτίσουμε ξανά δυναμική όλοι μαζί

Πρέπει να κτίσουμε ξανά την δυναμική μας στο Σωματείο γιατί αυτή η ομάδα, με αυτόν τον κόσμο μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ περισσότερα από αυτά που δώσαμε και πήραμε την τελευταία 5ετία.

Για να γίνει πράξη το πιο πάνω η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πορευτεί με συμβούλιο που θα ενώσει τον κόσμο για να σταματήσει η μουρμούρα κατά της διοίκησης. Ας το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες τους κάποιοι που βρίσκονται σήμερα στο Δ.Σ.

Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να παραμεριστούν οι κόντρες και να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε κόσμο και διοίκηση. Ας δούμε επιτέλους θετικά το γεγονός πως υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον από νέα άτομα να αναλάβουν την ομάδα και να υποχωρήσουν παράγοντες που έκλεισαν τον κύκλο προσφοράς τους στο Σωματείο.

Δείτε καλοπροαίρετα την νέα γενιά και ενώστε τις δικές σας εμπειρίες μαζί με τον ενθουσιασμό και την τεχνογνωσία των νέων ΟΜΟΝΟΙΑτων. Αν «Όλοι μαζί μπορούμε» φέτος είναι η καλύτερη ευκαιρία να το αποδείξετε σε όλους μας.