Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Στην αναμονή και χωρίς βιασύνη

Λίμπερο: Στην αναμονή και χωρίς βιασύνη

match-el-omonia-brondby-r (24)


Γράφει ο Λίμπερο

Στην αναμονή
Όλοι στην πρίζα ενόψει ανακοινώσεων. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σίγουρα αποκαλυπτικές για τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Νταμπίζας τρέχει το θέμα και για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Χωρίς βιασύνη
Τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους πληρώσαμε την βιασύνη στον προγραμματισμό, κάνοντας μεγάλα λάθη στις μεταγραφές. Παίκτες που ήρθαν και δεν ακούμπησαν, ή άλλοι που δεν αγωνίστηκαν καθόλου, στοιχειώνουν την μνήμη μας. Όσο και να μας “απειλεί” η έναρξη της προετοιμασίας δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Οι στόχοι
Ασφαλώς και το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι λόγος να μας κρατάει όλους σε εγρήγορση όμως οι στόχοι μας τη νέα περίοδο πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στο πρωτάθλημα. Εκεί είναι που κτίζονται οι προϋποθέσεις για ευρωπαϊκές διακρίσεις και τη νοοτροπία νικητή που αγνοήσαμε.

Αν με ρωτάτε
Σαφώς και εκφράζω προσωπική άποψη εδώ, αλλά αν με ρωτάτε θα προτιμούσα να μην υπήρχε το ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά μας και να κτίζαμε σε όλες αυτές τις αδυναμίες που μας στερούν την πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνιας. Χωρίς βέβαια να αποκλείω το ενδεχόμενο να στοχεύσουμε παράλληλα τσα πιο πάνω, επιμένω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πρώτα να βρει την ταυτότητα της και μετά να ψάξει την διάκριση.