Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ο Χάρης, ο Βαζέχα και ο Λιονέλ

Λίμπερο: Ο Χάρης, ο Βαζέχα και ο Λιονέλ

messi


Γράφει ο Λίμπερο

Η ειρωνεία πάει σύννεφο

Οι αντιδράσεις για την τιμή του εισιτηρίου συνεχίζονται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ειρωνεία πάει σύννεφο και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ας αναλογιστούν καμία φορά για την ποιότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου, για το προϊόν που μας πλασάρουν τόσα χρόνια και μετά ας βάλουν τιμές εισιτηρίων στα 30 και 35 ευρώ.

Ο λόγος στον Νταμπίζα

Πολλά γράφτηκαν για την προσπάθεια του Χάρη Κυριάκου να επιστρέψει στην ομάδα μας. Ο τελευταίος λόγος φαίνεται να ανήκει στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η πλευρά του παίκτη έκανε την κίνηση και ο Ελλαδίτης θα πει το “ναι” ή το “όχι”.

Φροντίστε να είναι

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Ελλάδα ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας Κριστόφ Βαζέχα. Το θέμα είναι να αντιληφθούμε πως κάτι κάνουμε λάθος για να μην είναι πρωταγωνίστρια η μεγαλύτερη ομάδα του τόπου και προφανώς δεν αναφέρομαι στον Πολωνό πρώην αρχισκόρερ των γηπέδων.

Δεν τα βρήκαν στην προπώληση

Το ότι η ΑΕΚ έχασε τον τίτλο και η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείδωσε την Ευρώπη, κράτησε το ενδιαφέρον για τον αγώνα στα χαμηλά. Αλλά να μην βγουν αποφάσεις για τα εισιτήρια που θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ για την προπώληση, είναι λίγο ανεύθυνο. Ακόμα και χθες δεν υπήρξε συμφωνία για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα έπαιρνε η ομάδα μας για προπώληση.

Κίνηση για Λιονέλ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «λίμπερο» η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Λίονελ Μέσσι. Ο κοντόσωμος Αργεντινός από τα 14 του πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, εκεί όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι όπως είναι το πλήρες όνομα του, φαίνεται να αρέσει στον Νταμπίζα που καλοβλέπει την περίπτωση του. Συγγνώμη αλλά μόνο αυτό δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες…