Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ένα τρένο ο Εθνικός

Λίμπερο: Ένα τρένο ο Εθνικός

koumas-koutsokoumnis-kikis


Γράφει ο Λίμπερο

Κρατάει σημειώσεις ο Νταμπίζας

Δεν ήταν για όλους τόσο αδιάφορο το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπως δεν θα είναι ούτε και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα. Κάποιοι παίκτες φιλτράρονται και αξιολογούνται για το αν θα είναι στην ομάδα τη νέα περίοδο. Ο Νταμπίζας κρατάει σημειώσεις από τα παιχνίδια μας και όχι μόνο.

Μεγάλη ομάδα αυτός ο Εθνικός

Ασταμάτητη η ομάδα της Άχνας ετοιμάζεται για ένα μικρό θαύμα, θα έλεγε όποιος δεν ασχολείται καθόλου με το Κυπριακό πρωτάθλημα. Γιατί όσοι γνωρίζουν τι γίνεται θα το πόνταραν κιόλας πως θα «τρενάρει» ξαφνικά ο Εθνικός.

Μεγάλη Πλάκα

Κάθε χρόνο στο β’ γκρουπ γίνονται όργια. Κάθε χρόνο οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα, εκμεταλλευόμενοι ότι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο α’ γκρουπ. Η μεγάλη πλάκα είναι πως όσοι στο β’ γκρουπ κάνουν κάτι αντίθετο από τις “προβλέψεις” το παίζουν και δικαιωμένοι.

Ευθύνη έχουμε και εμείς

Σήμερα μας πληγώνει η απώλεια ακόμη ενός πρωταθλήματος. Μας πληγώνει που το κακομαθημένο παιδί της ΚΟΠ κάνει πάρτι στο παρασκήνιο και εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλης της αλυσίδας με τους τίτλους του, όμως γνωρίζουμε πως ευθύνη στην δημιουργία αυτού του σκηνικού έχουν και άλλοι. Αυτοί που άφησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταστραφεί οικονομικά και να κάνει εκπτώσεις στους στόχους της.

“Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς τη συγκατάθεσή μου”.
Μαχάτμα Γκάντι ( 1869-1948 , Ινδός ηγέτης)