Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η Δεύτερα των εξελίξεων και οι ρεφ

Λίμπερο: Η Δεύτερα των εξελίξεων και οι ρεφ

ball-super-league


Γράφει ο Λίμπερο

Σε ρυθμούς Αυστρίας
Μπορεί να μην υπάρχει βροχή ανακοινώσεων από μεταγραφές, όμως η επικαιρότητα στην ομάδα μας τρέχει σε ρυθμούς Αυστρίας. Οι ποδοσφαιριστές γράφουν χιλιόμετρα σε τρέξιμο και ετοιμάζουν την φυσική τους κατάσταση πριν ξεκινήσουν τα φιλικά.

Κεντρικοί Αμυντικοί
Μια από τις θέσεις που απόκτησαν κενά, είναι αυτή των κεντρικών αμυντικών. Το περσινό δίδυμο αποτελεί παρελθόν και τις επόμενες ημέρες πρέπει να υπάρξει ανακοίνωση για τους αντικαταστάτες τους. Αν όχι θα μπει αχρείαστη πίεση στον προγραμματισμό, κάτι που καλό είναι να αποφύγουμε.

Αντρέ Σκέμπρι
Αύριο Δευτέρα, η καθοριστική ημέρα για την εξέλιξη στο θέμα Σκέμπρι. Είτε θα τα βρει η ομάδα μας στην ημερομηνία ένταξης του στην προετοιμασία, είτε θα έχουμε διαζύγιο με τον Μαλτέζο. Αναμονή.

Δώρος Σεραφείμ
Η Δευτέρα έχει ακόμη ένα καθοριστικό ραντεβού. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ, αρκεί να αναφέρω πως μέσα σε όλα αναμένω να ξεκαθαρίσει και του προέδρου. Οι προθέσεις παραμονής του ή όχι. Να τονίσω ξανά την προσωπική μου άποψη πως είναι τεράστια ανάγκη η 25η του μήνα να μας βρει ένα κομμάτι και όχι δύο.

ΥΓ: Άλλοι στην κερκίδα τους, άλλοι στα νιάτα τους με φωτοβολίδες στον πυρήνα των οργανωμένων τους. Άλλοι στέλνουν τις κόρες τους στην Νότια και άλλοι επιλέγουν πορτοκαλί ακόμη και στο μαγιό τους. Κυπριακή αμερόληπτη διαιτησία.