Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Υπόκλιση στην ποδοσφαιρική ευφυΐα Ν. Ασσίς

Λίμπερο: Υπόκλιση στην ποδοσφαιρική ευφυΐα Ν. Ασσίς

Nuno-Assis (2)


Γράφει ο Λίμπερο

Το τέλος ενός τεράστιου ποδοσφαιριστή

Ο Νούνο Ασίς αποτελεί παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα συναισθήματα όλων μας ποικίλουν. Από την μια όλοι αναγνωρίζουν την ηγετική μορφή του Πορτογάλλου, την τεράστια του προσφορά στον σύλλογο και την μαγεία των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων, από την άλλη υπάρχει πικρία για τον τρόπο που χωρίζουν οι δύο πλευρές.

Ο «μάγος» αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές χιλιάδων οπαδών του τριφυλλιού. Δεν θέλω να μπω σε βάθος για τους λόγους που ολοκληρώνεται άδοξα η συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Πορτογάλλο, όμως οφείλω και εγώ ως οπαδός αυτής της ομάδας να υποκλιθώ στην ποδοσφαιρική του ευφυΐα και να τον ευχαριστήσω για τις στιγμές μαγείας που μας πρόσφερε.

Δείτε μερικές από αυτές τις στιγμές εδώ

Προγραμματισμός με υπογραφή Νταμπίζα

Θετικός ο κόσμος στις πρώτες κινήσεις Νίκου Νταμπίζα. Ο προγραμματισμός έχει την υπογραφή του και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Ελλαδίτης, τον επικροτεί. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν στο γήπεδο, εκεί που θα κριθεί η προσφορά του κάθε ποδοσφαιριστή, όμως ανεξάρτητα αν βγουν ή όχι κάποιοι ποδοσφαιριστές και σε ποιο βαθμό, το Σωματείο έχει πολλούς λόγους να καθιερώσει τον θεσμό του Τεχνικού Διευθυντή και να συνεχίσει να κάνει βήματα μπροστά στον εκσυγχρονισμό.

Καταρχήν ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά οι μεταγραφές, αλλά ο συντονισμός ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ελλαδίτης κερδίζει τις εντυπώσεις, δουλεύει με πρόγραμμα και έχει διώξει το άγχος από την πλειοψηφία του κόσμου που βλέπει την ομάδα να ενισχύεται σε θέσεις που έμειναν κενές με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Το γεγονός πως ελκύει ποδοσφαιριστές με σπουδαίο βιογραφικό του δίνει ένα έξτρα βαθμό εμπιστοσύνης.

Εβδομάδα αναμονής, εξελίξεων

Από αύριο ξεκινά μια εβδομάδα που θα τα έχει όλα. Καταρχήν η ΟΜΟΝΟΙΑ μαθαίνει αντιπάλους για τον 1ο και 2ο γύρο του Europa League, ενώ στο προσκήνιο θα είναι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Στο μεταξύ η περίπτωση για κοινό συνδυασμό και ενότητα, διατηρεί κάποιες πιθανότητες ενώ παράλληλα τρέχει και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Η στήλη θα παρακολουθεί πιο χαλαρά τις εξελίξεις αυτή τη βδομάδα και αν κρίνει πως αξίζει κάτι να ειπωθεί, θα επανέλθει.