Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Καλή χρονιά ΟΜΟΝΟΙΑ

Λίμπερο: Καλή χρονιά ΟΜΟΝΟΙΑ

filiko-aek-24-6-46 (10)


Γράφει ο Λίμπερο

Από νωρίς στις επίσημες υποχρεώσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού από την Πέμπτη ξεκινάει η χρονιά για την ομάδα μας. Πρώτο παιχνίδι αυτό κόντρα στην Μπάνατς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το καλό ξεκίνημα
Ο πρώτος αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο η ετοιμότητα της ομάδας μας ίσως προκαλέσει κάποια προβλήματα. Ίσως πάλι και όχι αν πάρουμε σοβαρά την αναμέτρηση και αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης. Το καλό ξεκίνημα στην χρονιά περνάει λοιπόν από την Αρμενία.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι
Τη στιγμή που μιλάμε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μετρούσε ήδη μια πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης αν το παιχνίδι με την Δυναμό Μόσχας παιζόταν δίκαια στο γήπεδο. Όπως και να ‘χει αυτή τη στιγμή το ανεκπλήρωτο όνειρο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη παραμένει εκεί, να δει την βασίλισσα μέσα σε όμιλο. Για να γίνει αυτό, το ευρωπαϊκό ταξίδι της πρέπει και εύχομαι να είναι μακρύ.

Επίπεδα ετοιμότητας
Δικαίως ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας μας αυτή τη περίοδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση την προετοιμασία της, ενώ οι πολλές προσθαφαιρέσεις του ρόστερ εξυπακούονται με περισσότερο αναγκαίο χρόνο προσαρμογής. Το ζητούμενο σε μια χρονικά πιεσμένη προετοιμασία είναι το σταθερό και προοδευτικό κτίσιμο αντοχών και ομοιογένειας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό.

Θετικό σκορ
Όλα τα πιο πάνω καταλήγουν στην προσπάθεια που θα κάνει την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα καλό σκορ. Ένα τέτοιο σκορ ξεκινάει από την επίτευξη εκτός έδρας γκολ και καταλήγει στην νίκη. Αν η ομάδα μας έχει την παρουσία που πρέπει μπορεί να φύγει με το διπλό από την Αρμενία και να κτίσει στο επόμενο διάστημα την εξασφάλιση της πρόκρισης κοιτάζοντας και τον επόμενο αντίπαλο.