Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κάπως έτσι μειώνεται η προκατάληψη

Λίμπερο: Κάπως έτσι μειώνεται η προκατάληψη

dikastiki kop


Γράφει ο Λίμπερο
Άγιο Κυπριακό ποδόσφαιρο…

Έτσι μειώνεται η προκατάληψη

Αυτό που βγαίνει από την απόφαση της δικαστικής είναι πως την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν οπαδοί να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο 25 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, και θα απειλούν την εξέλιξη του αποτελέσματος, θα διακόψουν πριν την λήξη του ένα παιχνίδι και θα επιτεθούν στην αντίπαλη κερκίδα με ρήξη πυροδοτουμένων φωτοβολίδων δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη τιμωρία. Στην χειρότερη θα τιμωρηθεί η ομάδα τους με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 1 η αντίπαλη ομάδα γιατί άκουσον άκουσον τόλμησαν να αντισταθούν στην άνανδρη και φασιστική επίθεση κατά της κερκίδας τους.

Έτσι μειώνεται η προκατάληψη

Όταν μάλιστα εκδικαστεί η υπόθεση η δικαστική επιτροπή θα αγνοήσει την υπεράσπιση των αμυνομένων γιατί .. έτσι. Ποιος ο λόγος δηλαδή να ακούσουν την υπεράσπιση ενός Σωματείου που δέχτηκε να παιχτεί και να ολοκληρωθεί στο γήπεδο ένας τελικός που για τόση ώρα παιζόταν με την απειλή και την παρουσία οπαδών της αντίπαλης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Ποιος ο λόγος να ακούσουν την υπεράσπιση μιας ομάδας που δέχτηκαν επίθεση με φωτοβολίδες οι οπαδοί της; Εδώ δικάζει ο Βριονίδης ο αμερόληπτος.

Έτσι μειώνεται η προκατάληψη

Όλοι οι καλοί χωράνε στην Κυπριακή Διαιτησία και η ιστορία μας απέδειξε πως τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη τα κοράκια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η γενιά των 90s στοιχειώθηκε από τις διαιτησίες των Πάπουτσων και σία, για αυτό και η κυπριακή διαιτησία  έδωσε σε όλους πόστα. Από την κερκίδα του Αποέλ κατευθείαν στα κέντρα αποφάσεων για την διαιτησία, την δικαστική, την ΚΟΠ και όπου αλλού χρειαστεί για να κυλάει ρολόι η μηχανή της παράγκας.

Και οι προκατειλημμένοι

Ίσως η μόνη χώρα που όλοι οι διαιτητές προέρχονται από συγκεκριμένη δεξαμενή εκπαίδευσης. Η μόνη χώρα που πρόεδρος Ομοσπονδίας διατηρεί μετοχές σε μία εκ των διαγωνιζόμενων ομάδων. Η μόνη χώρα που συγκεκριμένα χωριά παράγουν την πλειοψηφία των διαιτητών. Η μόνη χώρα που διαρρέουν ηχητικά με της «προθέσεις» των διαιτητών και δεν πέφτει το σύστημα. Ε σε αυτή τη χώρα λοιπόν το να είσαι προκατειλημμένος σου το χρεώνουν ως «κλάμα». Και εις ανώτερα.

Πουλάει περισσότερο

Από τη στιγμή που στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή αποκτήθηκε κάποιος με άριστη γνώση της Ελληνικής αγοράς ήταν δεδομένο πως η ομάδα μας θα κινηθεί στα γνωστά του λημέρια. Οι τίτλοι για «Ελληνική ΟΜΟΝΟΙΑ» και άλλα τέτοια έχουν κουράσει. Ο τρόπος με τον οποίο επιδιώκουν να προπαγανδίσουν, φανερώνει το δικό τους κόμπλεξ και τίποτα παραπάνω.

Περιμένει τον προπονητή

Σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές έχει προχωρήσει ο Νίκος Νταμπίζας που τρέχει σε γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Ο Ελλαδίτης Τεχνικός Διευθυντής περιμένει τον προπονητή για να εγκρίνει τα νέα αποκτήματα, δείχνοντας έμπρακτα τις προθέσεις του να κτίσει το ρόστερ σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή.

Τέλος..

Όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που στα ανώτερα στρώματα του Σωματείου δεν επιθυμούν να ανοιχτούν τα μέλη στους ΟΜΟΝΟΙΑτες. Κάποιοι έχουν την δύναμη να ανεβάζουν και να κατεβάζουν διοικήσεις όπως αυτοί θέλουν. Δεν γεννηθήκαμε σήμερα.