Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και τα μπαλάκια

Λίμπερο: Οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και τα μπαλάκια

uefa-draw


Γράφει ο Λίμπερο

Κτίζονται οι προϋποθέσεις
Τα τελευταία νέα από τα διοικητικά δίνουν ένα αέρα αισιοδοξίας ως προς την επόμενη ημέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τις τελευταίες βδομάδες έγιναν πολλά, υπήρξε διάλογος σε μερικές περιπτώσεις και θέλω να πιστεύω πως όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των ημερών.

Κτίζονται οι προϋποθέσεις 2
Το κτίσιμο στην Αυστρία είναι το πρώτο από τα δύο μέρη του φετινού προγραμματισμού, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε από την εισαγωγή μου.  Το δεύτερο αφορά το διοικητικό το οποίο προσωπικά με απασχολεί πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση που ένα νέο συμβούλιο έρθει να ενώσει τα κομματιασμένα πάζλ του Σωματείου, η ώθηση που θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι τέτοια που θα δώσει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια.

Κάτι διαφορετικό
Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις οι «προκαταβολικές». Περιμένω τους παίκτες να μιλάνε στο γήπεδο και εκεί μέσα να δείχνουν την διάθεση τους για καλύτερη πορεία από την περσινή. Παρόλα αυτά αναγνωρίζω πως το να ξεκινάς προετοιμασία με Τεχνικό Διευθυντή ή όχι παίζει μεγάλο ρόλο και ευελπιστώ πως αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Κάτι διαφορετικό 2

Ανησυχία επικρατεί για την συμπλήρωση του ρόστερ, για τις μεταγραφικές προσθήκες και τα χρονικά πλαίσια που τρέχει να προλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την άλλη όμως η βιασύνη δεν μας βοήθησε ποτέ στο παρελθόν και με φάρο τις πρόσφατες αποτυχίες, οφείλουμε να δείξουμε περισσότερη υπομονή. Τα μεταγραφικά τρέχουν, είναι φανερό. Το γεγονός πως δεν μας βομβαρδίζουν με ονόματα και φήμες καλό κάνει, κακό δεν κάνει.

Ζεστές και κρύες μπάλες

Αποκάλυψη ΣΟΚ από Ζεπ Μπλάντερ που αποκάλυψε αυτό που φοβόμασταν όλοι. Πως κάποιες κληρώσεις γίνονται με ζεστές και κρύες μπάλες και πως ήταν μάρτυρας σε τέτοια κλήρωση. Με τόσο σάπιο σύστημα στο ποδόσφαιρο, ας μην απορούμε για το ποιες ομάδες ευνοούνται διαχρονικά από αυτές τις συγκυρίες.